#8 Gabriel Sara

Kadife bileklerine kurban olduğum neden düzgün atmıyorsun şutları be ya

bu adam nıye cıkıyor torreira varken

sahada kafasını kullanan tek adam.

çevresini bilerek oynaan tek adam.

kafasını kullanarak top kullanan tek adam.

maç berabere iken niye çıkar anlaşılmaz . Oyuncu değişiklikleri hep ezbere gibi durum var.
Ama hala hoca eleştirmiyoruz

Ama hala hoca eleştirmiyoruz
bu maçta en çok onu eleştiririm.

Demribay sana ne sağlayacak - top mu yaptı. Kuş taşa çarptıda %100 pozisyon buldu - 0dan çatala top asan adam şut çıkaramadı.

BAY bitmiş , Yunus yerlerde yuvarlanıyor topla - Jelerti almıyor - alacakken oturtuyor sonra alıyor falan.

CM oynar gibi değişiklik yapıyor .

Kral her sey iyi hosta abansana su toplara yav niye sakin yerden teknik vuruyorsun yapistir gecen sene vurduğun gibi niye yerden koseye naif teknik vuruslar deniyorsun?

Oyundan çıkmasaydı belki uzatmalarda korner ve sonrasında bulduğumuz duran toptan bu adam bize 3. golü attıracaktı.

Bu adamın sakatlanmadığı veya kendi isteğiyle "hocam ben bittim beni çıkar" demediği sürece asla çıkmaması lazım.

Ha dakika 70, 3-0 öndeyizdir, dinlendirmek için ancak o şartlarda çıkabilir.

Oyundan çıkmasaydı belki uzatmalarda korner ve sonrasında bulduğumuz duran toptan bu adam bize 3. golü attıracaktı.

Bu adamın sakatlanmadığı veya kendi isteğiyle "hocam ben bittim beni çıkar" demediği sürece asla çıkmaması lazım.

Ha dakika 70, 3-0 öndeyizdir, dinlendirmek için ancak o şartlarda çıkabilir.
oyunda çıkmasa ziyekin kendisini topun 5 m2 yakınına yaklaştırmayacağı gerçeğiyle yüzleşelim

Keşke üçlü orta saha oynasak

Keşke yanında kendine layık herifler olsa

Skor lazimken sara ve mertens neden oyundan çıktı ? Mantığı ne biri açıklayabilir mi ?

Çok iyiydi nazar değmesin maşallah
Okan hoca bugün her hatayı yaptı maçı vermek için insan evladı bu performans gösteren oyuncusunu skor berabere iken çıkarmazdı

Geri
Üst Alt