- 26 Kasım 2012
- 185.541
- 258.078
- 5.998
2008 şampiyonluk kutlamalarında sahada gezdirilen Arslan gibiydi bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne olarak kötüydü hocamKötüydü,ama torreira yüzünden kesinlikle. Buna rağmen maçın kilit adamı oldu..Sanchez ve sara bu takimin en kilit adamları.
Şenorda aynısını yaptı, samsun tdside, Saranın tepesine birini koyuyorlar, sert oynatıyorlar. O oyuncunun maçla alakası olmadan sadece sarayı tutuyor. Bu maç Mendy hayvanı uzun süre peşinden ayrılmadı.Macin icine giremiyor bi turlu.
Ben sara hayranıyım,bu maç performansi bariz olarak düşüktü..Kötüsü bile bu ligin üstünde tabikine olarak kötüydü hocam
hic bi defosunu gormedımBen sara hayranıyım,bu maç performansi bariz olarak düşüktü..Kötüsü bile bu ligin üstünde tabiki
Bu adamın hiç bir zaman defosunu görmedim, ama torreira yüzünden hücumda beklenen katkıyı veremedi..hic bi defosunu gormedım
tam tersı bu mac bayagı defans yaptı
Geçen sezon 53 maç oynayan topçu bu. Dakika olarak Barış'tan fazla süre almış o derece.Saha içinde son nefesini verecek yakında.
kerem aktürkogluna benzetıyorum bu husustaGeçen sezon 53 maç oynayan topçu bu. Dakika olarak Barış'tan fazla süre almış o derece.