#8 Gabriel Sara

Maşallah diyelim muhteşem bir isim. Maçın sonlarında dan dun vurmak yerine kendisini daha çok kullanmalıyız ki yaşadığımız stres azalsın.

Benim adım çıktı kimse yazdığıma bakmıyor ama cidden haterlik yapmıyorum. Herif boş boş takılıyor sahada aylardır.
Geçen sene daha disiplinli oynatıyorduk, yanında da kimse olmadığı için; bu sene pozisyonunda durmuyor fazla. Dün pas yüzdesi bile %80’miş. Gerçi takım genelinde bir alıklık vardı da. Sürelerini azaltmak lazım bence. Kenara alamadığımız için de düşmüş olabilir. Sonuçta iki alternatifi Kaan ve Berkan’ın biri sağ diğeri sol bek oldu.

Seko Lerma Partey Ndidi Lerma
Bize böyle azman heybetli bir os lazım. Okan hoca istemiyor ama şart baba. Çok davetkariz ortasahada caydırıcılıgimiz sıfır

Screenshot_20250105_121805_com.android.chrome.webp

sami ahbabım saraya salladığım yorumları bulmuş, şu şekil paniğim

İkili orta sahaya uyum sağlaması daha takdirlik iş ilk geldiğinde verilen referanslar o pozisyonla alakası olmadığı yönündeydi.

Bir de Enzo Millot'un geldiğini düşünsenize... 5 sene orta sahada kafa rahat olur.

@Sami Karakoç kitleleri yanlış yöne suruklemem hususundaki yorumun ?

Sergio iyi yine ilk 36 dakika itibariyle cicaldauyu andırıyor

cicaldau’dan esintiler sergiledi

cicaldau'dan fazlasını göremedim.

Bir olayı yok bu herifin, klas adam topa dokunuşundan bile belli eder kendini, bunda o ışık yok. Cicaldounun Brezilyalı olanı muhtemelen, çok mu aradınız bu ikinci lig topçusunu

Cicaldau daha iyidi

Brezilyali cikuldao cok dogru bir tanimlama umarim bizi GOT EDER

Geri
Üst Alt