#8 Gabriel Sara

bu adamın büyük bir sakatlığı var ve saklanıyor gibi bir dedikodu iletti masonik görünümlü bir adam

Ajax'ı yoket be Sara hadi oğlum be.

Oyuna girdigi iyi oldu cünkü hic hazir degil.. Tekrar ritim kazanmasi lazim

Brezilyalı 1 gazetecinin hakkında yazdığı yazıyı okudum.Porto almak için izlerken turnuvada 10 Numara oynadığı Maç'ta 3 Gol atmış ama sakatlandığı için 4 ay oynayamamış.Porto kulübüyle görüşürken satın almaktan vazgeçmiş ama kulübü 2 ay sonra oynatmaya çalışmış ama sakatlığı daha da artmış.Transfermarkt'e baktım dediği gibi olmuş.Daha sonra istenilen tempoya geçte olsa ulaşmayı başarmış..

Açıkçası sezonun geri kalanında maçın en az 45 dakikası Kaan-Torreira-Sara üçlüsü ile çıkıp ikinci yarı başında veya dakika 65-70 gibi Kaan veya Torreira’nın çıkıp Mertens’in girip Sara’nın bi tık geri geldiği bi sistemi denesek keşke

Yazık bu çocuğa acıyorum hem 8 hem 10 oynaya çalışıyor ama hocam 10 numara bulamıyoruz bari bı 6 veya8 alayım Sarayı önde kullanırım bunu düşünemiyor.

Cok degil ya keşke bari bir tane daha bunun gibi adamimiz olsa hersey çok farklı olur.

Ajax başkanı iç geçiriyordur " keşke bizde olsa da United'a 100 milyona satardım " diye

Geri
Üst Alt