#8 Gabriel Sara

Bi posyonda içine Belhanda kaçmış gibiydi

Ama yine takımın iyilerindendi tabii

Yine de daha iyi olmalı

In Love Hearts GIF by Pudgy Penguins

sdfsaads.webp
asdfasdas.webp

solaki sara'nın takımda
sağdaki sara'nın rakip takımda.

Yapması gereken Xavi rolü
Ama kendisinden Busquest olması isteniyor

Ne kadar sukretsek az bu adam hem kulubu sevdi hem sakin hem iyi topcu...

Cok sansliyiz valla

Bir de ofansif kimligini izleyecegimiz sekilde oynasak ...

bazı insanların kadro yaparken Sara'yı 10 yazmasını komik buluyorum. Galatasaray gibi kulüplerde Sara 8 numara olur

kendisi de zaten en iyi performansını burada vermiş hep niye yeri değişsin. Yeri gelince maçın son 15-20 dakikası olabilir belki ama asla ana plan olmaz

bazı insanların kadro yaparken Sara'yı 10 yazmasını komik buluyorum. Galatasaray gibi kulüplerde Sara 8 numara olur

kendisi de zaten en iyi performansını burada vermiş hep niye yeri değişsin. Yeri gelince maçın son 15-20 dakikası olabilir belki ama asla ana plan olmaz
8 no da oynamıyorki? Daha önde oynamasını istiyor insanlar, böyle ofansif meziyetleri olan geçen sene 27 skor katkısı veren adamı defansın önüne koymak hata asıl

10 numara diye birsey kalmadi zaten dogru durust futbolda, Lemina - Torreira duosu ile orta sahada tempo yapacak, dinamik bir yapiya gecirecek bir topcu olacak bizim icin. Topu rakip kalenin 30-45 metre uzaginda en akilli degerlendirecek adam.

Lemina ve Torreira isin 45-60 metre uzakliginda isini yapacak, Lemina da risk alip iceri kosular yapacak.

4-2-3-1 oynarsak sağ kanat
4-3-3 ya da 3-5-2 oynarsak sağ orta saha (en ideal rol bu bence)
3-4-3 (3-4-1-2 ya da 3-4-2-1 de buna dahil) oynarsak hücumcu orta saha

dayi bugün alkollü gibi oynuyor bu ne olm

5 maçlık topçuyu başımıza Xavi yaptı forum.

Torreira’nın sağ ayağı kendisinden daha iyi orta saha.

Bize Torreira, Melo gibi komple orta saha lazım.

Asist yapmadığı her maç eksi yazan topçu değil.

Iyice micti sakatligindan sonra. Bizde sakatliktan dönen geberik sanki. Jaccobsta öyleydi.

Geri
Üst Alt