#8 Gabriel Sara

Yav herkes bidon gibi sabit beklerse kime pas atacak. Sorun teknik ekipte, topçuların hepsi kötü oynuyor neredeyse. Ancak Xavi Hernandez muamelesi yapılıp gereksiz abartılması da saçmatab
Tabiki iyi topçu.Ama inanılmaz abartılıyor..
Sanki çok hızlı çok tempolu ,sert çok iyi top çalıyor.Aynı zamanda şut tekniği iyi ve gol asist ortalaması iyi..
Yani bunlar oluyormuş gibi abartmalar var..
Ben hala bu saydığım özelliklerin hepsini geçtim yarısını göremedim kendisinde.

Hem bizim hem Akmaar'ın içinden geçecek takımların dolu olduğu championship'de double yapmış adamı Torreira'nın bile gerisine konumlandırıyoruz.

Şaka gibi.

Böyle devam ederse bir kaç maça bu adama kim bu paraları verdi muhabbeti de başlayabilir.

Düşüşümüz çok sert oldu öyleki tüm oyuncular bir anda düştü; Morata ile Ahmed olumlu etki yaratmıştı Morata da gitti 3 maçta oynayıp.

Sara yanlış konumlandırılıyor ama Alkmaar maçında yaptığı saçmalıkların bahanesi de bu değil açıkçası.

Ben zamanında depoculuk yaptım, 1 depodan sorumluydum.
Sara'ya 2-3 tane depo verdik, hepsinden haberdar ol diyoruz.
Olamaz.

Çorba.

Çorba sistemi herkesi mahvediyor.

Böyle devam ederse bir kaç maça bu adama kim bu paraları verdi muhabbeti de başlayabilir.

Düşüşümüz çok sert oldu öyleki tüm oyuncular bir anda düştü; Morata ile Ahmed olumlu etki yaratmıştı Morata da gitti 3 maçta oynayıp.

Sara yanlış konumlandırılıyor ama Alkmaar maçında yaptığı saçmalıkların bahanesi de bu değil açıkçası.

Yanına Torreria gibi yükünü azaltacak bir adam varken çok farklı oynuyor. Okan Hoca Alkmaar maçında Torrerira'nın da yükünü sara ya vermiş gibiydi. Lemina ile de olumlu bir etki olacaktır mutlaka.

Yanına Torreria gibi yükünü azaltacak bir adam varken çok farklı oynuyor. Okan Hoca Alkmaar maçında Torrerira'nın da yükünü sara ya vermiş gibiydi. Lemina ile de olumlu bir etki olacaktır mutlaka.
Lemina’nın düzenli oynaması ekibimizin kurtuluş reçetesi olabilir.

Doğru 11 ve dizilişi tercih ettiğimizde yine eski Sara'yı izleyeceğiz İnsallah

ilk geldiginde fisek gibiydi , Okan Burukun idmani adami geriledi.

ilk geldiginde fisek gibiydi , Okan Burukun idmani adami geriledi.
Adam ortasahayı götürdü uzun süre, defansif rolde koşmaktan bitti, artık düşmeye başladı çok normal, bu adama saha içi özgür bir rol verip daha ilerde ve efektif kullanmak lazım biraz. Lemina transferi çok iyi oldu bu nedenle.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam ortasahayı götürdü uzun süre, defansif rolde koşmaktan bitti, artık düşmeye başladı çok normal, bu adama saha içi özgür bir rol verip daha ilerde ve efektif kullanmak lazım biraz. Lemina transferi çok iyi oldu bu nedenle.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
okan leminayi istemedigi icin ya küstürecek yada köreltecek oyle bir his var icimde

Kimi övsek raydan çıkıyor. Bizim hiçbir topçumuzu fazla övmememiz lazım aslında.

Sakatlandigi maca kadar cok iyiydi

Hatta sakatlandigi macta sonradan oyuna girdi ve sazi eline aldi

Diz sakatligi yasadigi icin bence hala bununla alakali bir sikintisi var

Son macta da gördüm dizinde kinezyo bandiyla oynuyor bir kac haftadir

Büyük ihtimal sakatligi sonlanmadan oynatmaya basladik

Geri
Üst Alt