Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
yorum alalım
Net sarı plase kırmızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorum alalım
Dip not: fenerli oldugunu bizzat biliyorum cunku caddebostanda bitirdigim apartmanlardan birinde oturmakta kendisi.Burda hata biraz sara ve takimdakilerde, biraz itiraz gerekirse topu taca atmali seyler olmali.
Var hakemi ulan kacirdim mi diye bidaha izled gorurr o zaman
Yuzde 99umuz muhtemelen macin fenerli spiker ile sadece gol olmamis sut gibi izledik su pozisyonu bu goruntu gelene kadar
Tamamen antrenman kalitesi bunun sebebi.Bu arkadas neden duzgun sut cekemiyor? Championship de sanki uzaktan golleri vardi diye hatirliyorum. Izledigimden degil ama skills videolarindan hatirliyorum. Bizde soyle zimba gibi cektigi sut hatirlayamiyorum.
Abi tabiki antrenman kalitesi etkiler ama bireysel de çalışabilirsin yani bu kadar kolay açıklanacak bişey değil bu. OB antrenman yaptıramıyor ondan şut çekemiyor yok ya ne güzel İstanbul be.Tamamen antrenman kalitesi bunun sebebi.
Yani gol atmak, mermi atmak, ok atmak, şık atmak vs. İşte gol atmayı hedefleyen bir futbolcu maç öncesinde ve maç sırasında fırsat buldukça, “Ve mâ rameyte iz rameyte ve lâkinne'llâhe ramâ=Attığın zaman sen atmadın fakat Allah attı!” ayetini dua niyetiyle okuyabilir.