#8 Gabriel Sara

Yanlışım yoksa Sara ve Sallai 2 metreden toplam 7 gol kaçırdı.
Duran topları da sayarsak Davinson da 3 tane kaçırdı.

Biraz hareketlenince oyun sistemimiz olumlu anlamda etkileniyor.

Şurada kaç maç kaldı olm adam gibi şov yap sonra seni 30 milyona okutalım bu dava kapansın.

Fiziken cok yorgun bariz. Macin basinda kacirdigi golde kose bombostu vurmak icin vurdu Skriniar karşıladı. Belli ki iyi calismiyor

Nadirde olsa torreiranin iyi sekilde gecen sezonlarda yaptigi isi, defanstan cikistaki dagitici rolunu ustlenip, sarayi ileride ustune adam ceken haliyle bambaska hucum kafasi izledik.

Bu sekilde oldukca skorer kisminida gorecegiz yakinda umarim

Burda hata biraz sara ve takimdakilerde, biraz itiraz gerekirse topu taca atmali seyler olmali.

Var hakemi ulan kacirdim mi diye bidaha izled gorurr o zaman

Yuzde 99umuz muhtemelen macin fenerli spiker ile sadece gol olmamis sut gibi izledik su pozisyonu bu goruntu gelene kadar

Burda hata biraz sara ve takimdakilerde, biraz itiraz gerekirse topu taca atmali seyler olmali.

Var hakemi ulan kacirdim mi diye bidaha izled gorurr o zaman

Yuzde 99umuz muhtemelen macin fenerli spiker ile sadece gol olmamis sut gibi izledik su pozisyonu bu goruntu gelene kadar
Dip not: fenerli oldugunu bizzat biliyorum cunku caddebostanda bitirdigim apartmanlardan birinde oturmakta kendisi.

Penalti bize verilmiyor kardeşim. Kendini yere atıp paralayacaksin. Dünyanın en temizi biz olmak zorunda değiliz. Rakip gayriresmi her boku yerken biz daha hakkımız olanı alamıyoruz. Şu pozisyonda yere yatıp ağlamazsan zaten fener destekçisi hakem ve VAR in umrunda olmaz. Yenilseydik çarmıha gererdik şu an sara'yı.

#20 Gabriel Sara görünce aklıma ilk 20 milyon euro geldi.
Sara en son gol 6. hafta
Yunus 17. hafta
BAY 18. hafta

Sadece tek tek futbolcularla açıklanacak bir şey değil.
Mertens bitti hepsi bitti.

Bu arkadas neden duzgun sut cekemiyor? Championship de sanki uzaktan golleri vardi diye hatirliyorum. Izledigimden degil ama skills videolarindan hatirliyorum. Bizde soyle zimba gibi cektigi sut hatirlayamiyorum.

kendisiyle ilgili beklentiye girmediğimde iyi işler başardığını gözlemledim.

bu bana biraz sneijderin 2. sezonunu anımsatıyor. o zamanda sneijder yokmuş gibi kadrolar kurardım ama bir bakardım ki sneijder şapkadan tavşan çıkarmış.. hay hay deyip gülümserdim.

Yani gol atmak, mermi atmak, ok atmak, şık atmak vs. İşte gol atmayı hedefleyen bir futbolcu maç öncesinde ve maç sırasında fırsat buldukça, “Ve mâ rameyte iz rameyte ve lâkinne'llâhe ramâ=Attığın zaman sen atmadın fakat Allah attı!” ayetini dua niyetiyle okuyabilir.

Oku, Sara.

Geri
Üst Alt