#8 Gabriel Sara

Yetenekli ama tek başına bir şeyler beklemek yanlış olur. İyi, koşan bir takımda bağlantıyı sağlar ama bu maçta olduğu gibi durağan bir oyunda en kötüsü Sara'dır. Bana kalırsa 18 milyon verdiğin bir oyuncu Torreira'dan 3-4 gömlek üstün bir performansı vermeli.

Bu takıma daha düşük bedellerle Melolar, Fernandolar, Sneijderler geldi. Sneijder iki şut atar derbi alırdı. Sara tek başına bir maçı alacak kapasitede bir oyuncu değil. Öyle bir performans beklemek de yanlış olur zaten.

Yetenekli ama tek başına bir şeyler beklemek yanlış olur. İyi, koşan bir takımda bağlantıyı sağlar ama bu maçta olduğu gibi durağan bir oyunda en kötüsü Sara'dır. Bana kalırsa 18 milyon verdiğin bir oyuncu Torreira'dan 3-4 gömlek üstün bir performansı vermeli.

Bu takıma daha düşük bedellerle Melolar, Fernandolar, Sneijderler geldi. Sneijder iki şut atar derbi alırdı. Sara tek başına bir maçı alacak kapasitede bir oyuncu değil. Öyle bir performans beklemek de yanlış olur zaten.
Bunu bir daha düşün; Torreira' dan 3-4 gömlek üstün performans verecek bir oyuncu bilmiyorum, görmedim; maliyetten bağımsız!..

Bunu bir daha düşün; Torreira' dan 3-4 gömlek üstün performans verecek bir oyuncu bilmiyorum, görmedim; maliyetten bağımsız!..
Maliyetten bağımsız değil, direkt maliyet olarak bakıyorum olaya zaten. 3-4 gömlek diyerek abartıyorum ki daha da iyi anlaşılsın. 18 milyon euro Galatasaray tarihinde yanlış hatırlamıyorsam bir oyuncuya verilen en büyük bonservis. 18 milyon verdiğim adam da en az elindeki oyuncular kadar oynayamak zorunda.

Ligin baslarindan rastgele bir mac ozetine bakin.Sara inilmaz agirlasmis sebebi neyse umarim duzelir.Felaket kotu durumda

Maliyetten bağımsız değil, direkt maliyet olarak bakıyorum olaya zaten. 3-4 gömlek diyerek abartıyorum ki daha da iyi anlaşılsın. 18 milyon euro Galatasaray tarihinde yanlış hatırlamıyorsam bir oyuncuya verilen en büyük bonservis. 18 milyon verdiğim adam da en az elindeki oyuncular kadar oynayamak zorunda.
Buna itirazım yok. ''Torreira' nın 3 katı bonservis veriliyorsa, 3 katı performans vermeli'', hatta ''En az onun kadar performans vermeli'' dediğin zaman iş değişiyor; kriter bu olursa, nerdeyse hiç transfer yapmaman gerekir. Yarışmacı olmak zorunda bir kulüpte mümkün değil bu dediğin...

Bence adamın kalitesi ortada ben kendisini bir zamanlar manchester cityde oynayan, fernandinho'ya benzetiyorum.

sistem takımında inanılmaz iş yapacak, teknik ayağı sağlam ve soğukkanlı bir topçu.

Citynin yoğun ilgisi de bu yüzden çünkü elimizdeki cehveri gördüler.. kadroda tutamayacaksın zaten performasını beğenmiyorsanız daha iyi, öbür türlü arkasından çok ağlardınızz..

Bonuslarla 23m.

Kesinlike 3-5 e bakmadan elden çıkarılmalı 10 civarı satılırsa mükemmel olur fena kazık yemişiz

Satılabilirse yerine alınacak adamda bence kritik noktalardan biri şutör olması.
Bu konuda ciddi eksiğimiz var takımda.

işin savunma kısmında çoğu şeyi yapıyor.

Fakat hücumda duran top dışında herhangi bi aksiyon yok

Karsisinda sert oyuncu onu bitirebiliyor.
Fizik gucu zayif ve temposu ilk geldigi gibi degil.
Boyle olunca ince isleri de daha az yapabiliyor.

Oyun gorusu, paslari, teknigi, haraketliligi iyi. Ama modern futbolda guc cok kritik. Ayrica, bitiriciligi eksik ciddi seviye icin. Ortaya bir topcu aldik iste, bence o fiyatin ustune de cikmaz cok altina da dusmez..

Sakatlık sonrası fiziksel formuna hiç ulaşamadı. Vücut koordinasyonu falan hep bozuldu adamın. Omuz omuzalarda rakibe üstünlük sağlıyor veya dengesini koruyup devam edebiliyordu şu an bir omuza dağılıyor. Duran toplarıyla katkı sağlayabiliyor ancak.

2-2 biten Eyüp maçından sonra yazmıştım, bize yar olmaz maalesef. Aldığımız paraya verirsek ne ala. Çektiği şutlar ıslak bisküvü kırmaz ve 1 değil 2 değil her şutu böyle.
Solak Brezilyalı 20 milyon vermişim topa vuramıyor, geriye ne kaldı ki?

2-2 biten Eyüp maçından sonra yazmıştım, bize yar olmaz maalesef. Aldığımız paraya verirsek ne ala. Çektiği şutlar ıslak bisküvü kırmaz ve 1 değil 2 değil her şutu böyle.
Solak Brezilyalı 20 milyon vermişim topa vuramıyor, geriye ne kaldı ki?
Islak bisküvi kırılmaz zaten. Ezilir.

Bisküvi kırmak istiyorsa, kupkuru halde vurmalı.

İşi baştan yanlış yapmış oluyor zaten.

Çok aşırı basit pasları bile atamıyor mevkisi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Evet, dün 1 - 2 tane çok basit arayı bile atamadı.
En azından kale dibindeki pozisyonları gole çevirse hiç olmazsa gol atıyor diyeceğiz ama o da yok. Çok beklentim vardı çok

Sakatlıktan sonra aynı seviyede değil ama önümüzdeki sezon daha iyi olacaktır söylendiği gibi 35-40 civarı teklif gelmeyecekse takımda kalmalı

Geri
Üst Alt