#8 Gabriel Sara

Takımın en iyisi ama onunde sallai solunda da jakobs var.leminada oyunda hiç yok

Ama suç sarada haklısınız

Enteresan bir futbolcu. Samimi söylüyorum hiç eşi benzerini görmedim.

10 numara bölgesinde Mustafa Sarp gibi.
Duran toplarda David Beckham.
Bazen bi long ball atıyor Xavi gibi. Bazen bir şut çekiyor zannedersin random bir taraftar sahaya girdi de polisler kendisini kovalarken geldi vurdu topa.
Amrabat, Fred örneklerinde olduğu gibi bazen rakibiyle taştaş geçiyor, bacak arası vs aptal ediyor. Bazen de kendi etrafında Servet Çetin gibi dönene kadar maç bitiyor.
Geride oynarken de samimi söylüyorum bazen Hakan Ç. gibi oyun kuruyor, bir sonraki pozisyonda ise amatör futbolcu gibi pas atıyor.

Bunun sebebi nedir gerçekten bilmiyorum ama bu istikrarsızlık yüzünden hiçbir zaman A kalite futbolcu olamaz gibi.

İleride oynaması imkansız. Ya Torreiranın yanında oynayacak ya da yedek kulübesinde oturacak.

Ya zaten beklentiden uzak hayal kırıklığı ama leminaynan hiç olmuyor. Sahada ikisinden biri olmali

iyi bir deep playmaker aslında

hatları geriden çıkarken sadece o kırdı bugün

ama 10 numara için hem ağır hem de farkındalığı düşük

ligde torreira ile yan yana oynamalı çoğu zaman önlerinde daha çabuk bir 10 no ile

lemina torreira sara üçlüsü ligde 4-5 maç ve şl macerasında daha çok işe yarar ki orada da 10 no değil çift 8 olmalı takım

Ne olcak senin bu halin.Ben mi beklentimi yanlis ayarladim acaba ? Cok daha iyi olmalisin dostum

Kadroya mutlaka ilk 11 düzeyinde bir orta saha oyuncusu daha katılmalı. 6-8 yerine 8-10 olması gerektiği yönündeki kanaatim daha da güçleniyor. Lemina muadili olarak Kaan var, duruma göre Sara Torreira yerine 8 rolünün üstesinden gelebilir düşüncesiyle Sara' dan daha iyi bir 8-10 alınması en ideali gibi duruyor. İlkay alınabilse, bir de 23- 6-8 alsak çok daha iyi olur tabii...

Geri
Üst Alt