#8 Gabriel Sara

Hala ağır bence ama ince yapabildiğini hatırlaması güzel oldu.

İlk golde İlkay’a tekte oynaması ikinci goldeki asistten zor olabilir.

800 gün sonra iki olumlu hareketi vardı, gözlerime inanamadım.

Başakşehir maçında normalden daha hareketli daha istekli bir görüntü verdi. Milli arada iyi çalışmış. Böyle devam aslanım inşallah milli takım hayalin gerçek olur.

Hep dikine, hızlı güzel bi oyun oynadı

Başakşehir maçıyla düşüşü başlamıştı şimdi yine Başakşehir maçıyla yükselişe geçecek inş

Oyuna girip top oyna birader.

Rezalet. Tam bir çuval olmuş.

Bodo maçında bu performansı vermediği sürece önemi yok. İlk geldiği zaman sakatlığa kadar olan kısım çok iyiydi. Ondan sonra üst üste 5 maç iyi oynayamadı. 1 maç var 5 maç yok. Göreceğiz toparlayacak mı toparlamayacak mı.
Genel olarak oyuna sonradan girince pek bir şey yapamıyor ama şu mesajın üzerinden 4 gün filan geçti. Yine fabrika ayarlarına döndü sanırım. 2 ay sonra başka 1 iyi maçta görüşmek üzere.

Hiç fena değildi bana kalırsa

Pas örgüsüne katılması filan gayet iyiydi, yalnız dikine oyunu bu kadar doğru oynayan adamın geriye saçma sapan paslarını bırakması gerekiyor

çok ağır hala.Yunus devam etmeli orada , dün yunus oynadığı için hocayı da tamamen bu sebepten övdüm.Sara'nın ağırlığından dolayı sırtı dönük top kaybetmelerini avrupada tölere etmek zor

5 klit pası ne ara attı yahu dümen olabilir.
Muhtemelen:

20230203_114734.webp

Zımba gibi bir maç geçirsen de bizi top etsen, biraz utansak filan kardeşim top oyna biraz haydi, bu kadar kötü değilsin yahu.

Son 2 maç gayet iyiydi. Biraz daha performans artırıp dominant etki göstermeli tabi

Hadi oglum duzgun oyna da gorelim. Lemina 60 dk'yi zor cikartiyor. Torr da yok. Ipler senin elinde.

Selçuğun son dönemleri gibi takılıyor uzun süredir kilit pas falan filan hikaye. Aşırı ağır görünüyor artık temposu falan kalmamış hiç, tempo dışında top kullanmasıda eskisi gibi değil. Oynamaması gerekiyor artık bence.

Geri
Üst Alt