#8 Gabriel Sara

Son maclara göre daha iyidi ama yetmiyor. Eger böyle agir topcuysan iyi teknigin ve ṣutun olacak. Gelmeden önce videolarda öyleydi ama bizdeyken hic göremedik

Gecen sezon duran toptan birsuru asist yapti da kotardi, bu sezon oda yok

Bu kadar eksik varken bile fark yaratamıyor. İkili mücadelelerin hepsini kendinden kısa ve çelimsiz(mcalister) bile kaybediyor. Hakan çağhanoğlunu istemeyip, bu arkadaşa olumlu bakanlar falan vardı yaz ayında. Dua edin de hakan bize gelsin, bunu aldığımız birine satıp kurtulalım..

Bundan bir şekilde zararsız yada az zararla çıkıp Hakan Çalhanoğlu'nu almamız lazım acilinden

Önceki maçlara göre iyiydi ama gene de yeterli değil çok daha fazlasını yapabilmeli

Ulan ekmekte yiyorsun adam hafifçe vücudunu kullanınca çuval gibi yerdesin

Temposuz orta saha bizim takımda yavan görünür, bu adam set oynayan, ne yaptığını bilen takımlarda daha iyi oynar. Okan olduğu sürece takımın başında bu adama da malesef çok söveriz

Lan bana bak Sara, işte maçın geliyor, FB maçında karakter koyup başımızı eğmezsen en büyük Sara'cı olacağım.

Bunun çevikliğini kim 55 yaptı ya geldiğinde 82 filandı. Topu alıp dönene kadar 2 rekat namaz kılınır.

Oliveira bundan 10 kar daha topçuydu bitik hali dahil.

Beli dönmüyor

Paslar rakibe, reaksiyon zamanlaması tok

İyi çalışmıyor belli ki idmanlarda.

Duran topları da karavana artık.

Abicim sen ne işe yarıyorsun be.

20 milyon Osimhen hariç rekorumuz.

Hadi ona takılmayalım diyoruz da 5 milyon’luk adam kadar da oyna be abi.

Berkan’ı sürekli oynatsak en azından mücadele gücü daha iyi olurdu.

Hiç bir parametre de yoksun.

Hayır seviyorum da bu herifi, o yüzden yerden yere vurmak hiç içimden gelmiyor ama gerçekten çileden çıkartıyor.

Ancak son maçta bence takımın geneline göre iyi oynadı. USG maçında bana göre iyi olan 2-3 topçudan birisiydi.

Yıllarca Sabriye Cihana Orhan Ak a Hakan Baltaya sövdüm,

Allah beni daha kötüleriyle sınadı ondan sonra.

Hagi Felipe Lincoln Sneijder den sonra Belhanda izlemekte zulüm gibiydi ona da sövüp durdum

Ama o kaderden gene kaçamadım.

Gene en kötüsüyle sınanıyoruz arkadaş resmen.

Belhanda dan ne artın var şimdi senin allah aşkına

Yıllarca Sabriye Cihana Orhan Ak a Hakan Baltaya sövdüm,

Allah beni daha kötüleriyle sınadı ondan sonra.

Hagi Felipe Lincoln Sneijder den sonra Belhanda izlemekte zulüm gibiydi ona da sövüp durdum

Ama o kaderden gene kaçamadım.

Gene en kötüsüyle sınanıyoruz arkadaş resmen.

Belhanda dan ne artın var şimdi senin allah aşkına

Belhandayı öven doluydu yav o dönem, beş para etmez rezil bir topçuydu. Ancak bu sara o kadar kötü bir topçu ki belhanda yanında hagi gibi kalıyor

Bunu bulup alan zeka ya altın buldum sandı ya da bizi söyüşledi. Lan championshipte parlayan gerçek altını bze yedirirler miydi. Düz mantık.

Belhanda’yı ne kadar sevmediğimi bilen bilir

Sara yanından geçemez Belhanda’nın

26 yaşındaki veteran topçu kendisi
Benim de Belhanda nefretim forumca bilinir günahım kadar sevmem, ama bence de o vurdumduymaz herif bundan iyiydi.

En azından kaç tane maç aldırmışlığı vardır.

Geri
Üst Alt