#8 Gabriel Sara

Carlo Holse bile bundan daha çok katkı verirmiş 2025'in direk balon 11'ine yazarım 1 senedir iyi diyebileceğimiz maç sayısı 2-3'dür hatta 3 desem 3'ncü maçı yine bulamam.

verilen paranın asla hakkını veremiyor

fiziksel açıdan üç maçta bir oynayan biri için temposu ve kat ettiği alan fena değil ama eskiden topu alınca öyle bi dönerdi ki arkasındaki adamı eksiltirdi. ver kaçlara girer biraz daha çevik görünürdü o görüntüden epey uzaklaştı

taktiksel açıdan hiçbir risk almıyor oyun kurulumu babında. rol düşerse ortalama üstü şekilde yerine getiriyor

teknik açıdan ise büyük hayal kırıklığı. sağ ayağı yok gibi. hızı olmadığından dribblinge kalkmıyor. orta şut desen hep kalitesi düşüyor. pas hızı ve ayarı da vasat

yine de bence bu maç takımın görece iyilerindendi ikinci yarıdaki skandalda. ayrıca en azından üç maçta bir 90 dakika ırgat gibi oynayabiliyor bunun da bir değeri var

beyzbolda 'inning eater' denen atıcılar vardır. aynen o şekil istikrarlıca bol bol dakika verebilirsin ama anca vasat performans alırsın. ana plan oyuncusu yapacaksak en azından bize geldiği zamanki haline çevirmemiz hatta onun da üstüne koyarak daha da gelişmesini sağlamamız gerekiyor. maalesef o da bu ortamda bu teknik ekiple olacak gibi durmuyor

verilen paranın asla hakkını veremiyor

fiziksel açıdan üç maçta bir oynayan biri için temposu ve kat ettiği alan fena değil ama eskiden topu alınca öyle bi dönerdi ki arkasındaki adamı eksiltirdi. ver kaçlara girer biraz daha çevik görünürdü o görüntüden epey uzaklaştı

taktiksel açıdan hiçbir risk almıyor oyun kurulumu babında. rol düşerse ortalama üstü şekilde yerine getiriyor

teknik açıdan ise büyük hayal kırıklığı. sağ ayağı yok gibi. hızı olmadığından dribblinge kalkmıyor. orta şut desen hep kalitesi düşüyor. pas hızı ve ayarı da vasat

yine de bence bu maç takımın görece iyilerindendi ikinci yarıdaki skandalda. ayrıca en azından üç maçta bir 90 dakika ırgat gibi oynayabiliyor bunun da bir değeri var

beyzbolda 'inning eater' denen atıcılar vardır. aynen o şekil istikrarlıca bol bol dakika verebilirsin ama anca vasat performans alırsın. ana plan oyuncusu yapacaksak en azından bize geldiği zamanki haline çevirmemiz hatta onun da üstüne koyarak daha da gelişmesini sağlamamız gerekiyor. maalesef o da bu ortamda bu teknik ekiple olacak gibi durmuyor
Bu herif mermi gibi şut çekiyordu bize gelmeden. Bunu neye yorumlarsin? Ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum sebebi

Bu herif mermi gibi şut çekiyordu bize gelmeden. Bunu neye yorumlarsin? Ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum sebebi
bu bizde OB'den bile eski bi olay

Emre Kılınç mesela manyak şutördü bizde köreldi

aslında Barış da iyi şutördü bitti

bilmiyom valla sebebini. düzgün çalışmamak ya da fit olmamak dışında bir şey gelmiyor akla

bu bizde OB'den bile eski bi olay

Emre Kılınç mesela manyak şutördü bizde köreldi

aslında Barış da iyi şutördü bitti

bilmiyom valla sebebini. düzgün çalışmamak ya da fit olmamak dışında bir şey gelmiyor akla
Doğru dedin. Kullanılmayan organ körelir denir şut çeken bir taktiğimiz olmadığı için unuttular nasıl vurduklarıni

Hocası gibi bu da vasat

Sezon başı takımda tutdu.
Bu kadar basit..
Bu adama 20 milyon vermek tam bir rezillik.
şut yok
Hız yok
Güç yok
Top hakimiyeti yok
Top çalma yok
Ayağının içiyle estetik pas verdiğin zaman teknik olmuyorsun..Teknik adamın top hakimiyeti iyi olur.Topu iyi saklar.Yunus gibi ilkay gibi.
Yahu Allah aşkına birisi söylesin nasıl bu kadar para veriliyor böyle bir adama.
Okan buruk,yöneticiler,scoutda çalışanlar Böyle bir hatayı masıl yaparlar arkadaş nasıl..

Eskiden gol olmasa da her 3 duran topun 2'si tehlikeli olurdu. Şimdi o da gitti.

Hatasiz oynadi, ne istiyonuz la adamdan?

Yazın az çok piyasası varken satmalıydık.

Belki 15 veren bir keriz bulurduk o kadar duran toptan asist yaptığı sezondan sonra. Ama artık 10 veren bile çıkmaz gibi.

yerine aday bulunursa Championshipe falan 10 12 gibi teklif değerlendirilir gibi.

Bir de bu adam için ingiltere'den geldi falan deniliyor. geldiği lig premier league değil championship. o ligde ozan tufan bile 37 maç 10 gol atmış. bazı premier league'den düşmüş ve devamında geri çıkmak için iyi harcama yapan 2-3 takım harici diğer takımlar gayet vasat takımlar. ülkemizde en çok abartılan liglerin başında gelir championship.

Geri
Üst Alt