#8 Gabriel Sara

Ederson piyasanın önceliği olur yazın, sonra Sara gelir anca

Şu adamdan almamız gereken verimi alsak çok şey farkedecek de olmuyor.

Gole yakın orta sahamız oldu diye sevindik adam bizde pısırık kaldı.
çok şey farketti.

bazı hırboların aksine bu adama sallama sebebim yeteneklerni bizde sergilemiyor olmasıydı, bunun da en büyük sebebi fizik kalite yani çalışmamaktı.

norwich halinin hala gerisinde, kaleyi gördü mü sokmaya devam etmeli.

Ederson piyasanın önceliği olur yazın, sonra Sara gelir anca

çok şey farketti.

bazı hırboların aksine bu adama sallama sebebim yeteneklerni bizde sergilemiyor olmasıydı, bunun da en büyük sebebi fizik kalite yani çalışmamaktı.

norwich halinin hala gerisinde, kaleyi gördü mü sokmaya devam etmeli.
agabey yazin istedigin transfer listesine yaparmisin

kimlere almaliyiz, hangi bolgeler vesaire

35 yaşına girecek ve performansı baya düşüşte. Arabistan’a gitse daha uygun olur bence

Açıkçası savunmada kendi adıma yaşı pek önemsemiyorum. Ayrıca seviye farkı var renktaşım. Artık PL için eski yeterliliğinde olmayabilir. Ama burada yine çok fark yaratır.

Aynı zamanda savunmada böylesine bir tecrübenin varlığını ben önemli buluyorum.

Çok önemli bir futbol figürü aynı zamanda. 1+1 gelir, Lemina gibi de katkı sağlar büyük ihtimalle.

Transferde Kero admirle çok benzer düşündüğümüze göre yazın benim kafam rahat, transfer nöbetinde en az fırçayı ben yerim :asd:

Yaş dedik de Thiago Silva 42 yaşında Porto’da oynuyormuş, bunlarda yaşlı stoper fetişi var herhalde, Pepe gitti bunu almışlar.

Böyle devam arslanım. Böyle devam ederse sezon sonu 40 milyon teklif gelecek. Sonuç olarak

''Tutkal gibi futbolcu'' tabirinin tam karşılığı idi; oynadı, oynattı, oyunu yönlendirerek takımı bir arada tuttu. En iyisi, hep dediğim 3-4-3 e geçip Sara' yı merkez ikilide oynatmak ki en önemli faydası, 6 gibi 10 numara klişesinin de ortadan kalkması. Herhangi birini 10 numara oynatamıyorsun, herkesin kabul edeceği ve direkt katkı verebilecek adamı 31-32 den önce getiremiyorsun, tutarsa birkaç sene götürür belki, olmadığı maçlarda yakın kalitede birini kadroda tutmak neredeyse imkansız olduğu için yine sıkıntı yaşıyorsun. Modern Futbolda 10 numaraya yer yok; hücuma liderlik etmenin yanı sıra gezsin, bassın, geriye de koşsun filan dediğin vakit 10 tanımının dışına çıkmış oluyorsun zaten. Hangi top seviye takımda 10 numara var?..

35 yaşına girecek ve performansı baya düşüşte. Arabistan’a gitse daha uygun olur bence
Van Dijk'ın performansının düşüşte olduğunu sanmıyorum. Her hafta izliyoruz öyle bir düşüş periyoduna girdiğini görmedim. Hala en istikrarlı oyunculardan biri.

Geri
Üst Alt