#8 Gabriel Sara

bu akşam lemina'dan da torreira'dan da iyi oynadı ayrıca. artık kesinkes 8 numaraya dönüp gene kendi vazgeçene kadar formayı bırakmamalı. zaten orta sahada kazmayız bi de sara'yı 10 numarada harcamak gibi bir lüksümüz olamaz.

bu akşam lemina'dan da torreira'dan da iyi oynadı ayrıca. artık kesinkes 8 numaraya dönüp gene kendi vazgeçene kadar formayı bırakmamalı. zaten orta sahada kazmayız bi de sara'yı 10 numarada harcamak gibi bir lüksümüz olamaz.
Aga 10 numarada kalın fizikli kalıyor sara ve çevik olmayan adam iş yapmaz orda

Orada pırpır ve sırtı donuk oynayabilen topla dönüşleri seri yapabilen teknik bir komple hücumcu oynar

Bu adamı 10 numaraya koyuyorsun ama 8 numara gibide preslere falan katılıyor bu adam kaç parçaya bölecek kendini

Bu adamın verimini bozuyoruz okan burukun 4231 fetişi yüzünden başka bir şey değil

Bu adam geriden oyuna hakim olacağı şekilde oynayınca Tottenham ve Juve maçları ortada

Brezilyalılar bile twitterda yangın yaptı paqueta yerine bu oynasın milli takıma gelsin diye

10 numarada oynatmaya devam etmek baya iyi piyasa yapan oyuncunu kötü göstermekten başka bir şeye yaramıyor

Okan buruk beni deli edecek kafayı yiyecez bu adam yüzünden

Galatasray tarihinde yetersiz olupta bu kadar abartılan bir futbolcu hatırlamıyorum.Adamın o kadar yetersiz yanı var.Nasıl görülmüyor aklım almıyor.Verilen bonservisi falan geçtim.
Hala yok 10 olmaz yok 8 olur falan.Kendinizi kandırıyorsunuz

Tor kötü, fizik olarakta yaşıda ilerliyor eskisi gibi değil.
Ama arkadaş bu sara defansif olarak hiç yok.Adam kağnı gibi o kadar zayıf ki rakibin bunun yanından yürüyerek geçiyor.Lemina desen belli bir alanda oynuyor.
Takım Yerleşimide rezalet olunca
Tor basacağım top dağıtacağım top çalacağım diye canı çıkıyor.
Çok net orta saha komple değişmeli yeni sezon..Tabiki okan burukla birlikte.Aksi taktirde değişen birşey olmaz.

Son düzenleme:
Kötü değildi bence, takımın halini düşünürsek iyiydi bile denilebilir ama o kaçırdığı şutun izahı yok.

Ya bu adam Torreira-Lemina ikilisinin önündeee oynayamıyorrr, 10 numara için temposuz, bu adam takımın savunmadan ilk çıkışını yapacak yani topa ilk dokunması gereken adam, ayağına topu alıp sırtını dönüp pas atacak-ayağına topu aldığında takımı ileriyi atan, ortasaha gerisinde müthiş bir organizatör, bu adam 2 liberolu sistemde yakın oynanacak bir adam, ah şöyle bir şey var Lemina-Torreira tandemi rezil bir tandemmm. Ya Lemina-Sara ya da Torreira-Sara 2lisi maçlarda as 11 olacak. Sahada olduğu sürede tek vasat altı olmayan topçumuzdu, Uğurcanla birlikte.

8 numara oynarken kendisini çok beğeniyorum , elinden geleni yapıyor . Ancak 10 numara bölgesinde bizim alışık olduğumuz profilden uzak. Orada iyi olduğu özelliklerini kullanamıyor bence , sene sonu o bölge için Sneijder vs tarzı biri alınıp , Sara 8 e geçmeli . Yanına da Singo fiziğinde teknik bi orta saha olursa hem savunmada hem hücumda çok daha üretken bir takım olabiliriz

Ilk yarida iyi buldum, kendini gisterdi top aldi. Hantal kaldigi yerler vardi ama cabaladi gayet.

O golu atacaktin ama Sara, o sutu cikaracaktin adam gibi.

8 numarada elit bir oyuncu olabilir. 10 numarada eh işte, idare ediyor ligde. Gelecek sezon üçlü orta sahaya dönelim, illa 4-2-3-1 oynayacaksak kaliteli, net bir 10 numara alalım.

bir maç 4-3-3'e dönüp bu arkadaşı sağ iç konumlandırsak ne olur...

8 numara oynaması gerekiyor. Lemina'dan daha faydalı olurdu her türlü. Lemina bu maç iyi değildi.

Seneye İtalya'dan bir teklif gelebilir kendisine. İtalyan spor programlarında çok olumlu yorumlar yapılmış kendisi hakkında. İki Juventus maçında da çok beğenmişler ve Osimhen ile Barış'tan sonra Galatasaray'un turu kazanmasını sağlayan oyuncu olarak bahsetmişler.

Seneye İtalya'dan bir teklif gelebilir kendisine. İtalyan spor programlarında çok olumlu yorumlar yapılmış kendisi hakkında. İki Juventus maçında da çok beğenmişler ve Osimhen ile Barış'tan sonra Galatasaray'un turu kazanmasını sağlayan oyuncu olarak bahsetmişler.
Hiç zannetmiyorum ama inşallah teklif gelir satarız.

Geri
Üst Alt