#8 Gabriel Sara

Valla çok mutlu oldum

Hem kendisi hemde Galatasaray için çok iyi oldu

Orada oynayıp göstereceği iyi performans değerini baya arttırır ve aadam aşırı mutludur
hemde bundan sonra genç oyuncuları ikna ederken iyi referans olur elimizi rahatlatır

Bundan sonra tahtaya ilk Sara yazilacak .d

Osimhen dahil takım en büyük oyuncusu olmuştur. Kimse brezilya milli takımına seçilemezdi.

Ancelotti'yi biraz tanıdıysak orta sahadaki hammallığı çekecek 2 oyuncu arıyordur. Casemiro banko. Sara'nın bu kadar yüksek koşu mesafesi onu en çok cezbeden şeydir muhtemelen.

Devre arasında yeni orta saha gelmesi ve gitmesi yönünde mesajlar da yazılıyordu
En az hakkı verilen adamlardan biriydi

Carlo Ancelotti: Gabriel Sara, Galatasaray'da iyi performans sergiliyor. Brezilya için oynamayı hak etti. Onu yakından görmek istedim.

Tebrikler kardeşim hak ettin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Performansını en eleştirdiğim zamanda bile söylediğim bir şey vardı tekrar yazmak istedim,

Osimhen, Sane, İcardi, Torreira, Lemina, Barış, Abdülkerim vs.

Bakmayın bunların hepsi milyon euroluk oyuncular ve milyon euroluk egolar. Bazen böyle isimler arasında hani bir nevi bağlantı görevi gören (hepimizin çevresinde vardır), herkesin ortak payı olarak bulunan bir arkadaşı vardır.

Osimhen gibi bir egoya kalkıp şakasına bile olsa röportaj esnasında "dostum sana ihtiyacımız yok artık Barış var senin yerine" deyip gülüyor ve Osimhen buna alınmıyor.

Özetle demek istediğim G. Sara performansını eleştiririz överiz o ayrı ama karakter olarak iyi ki bizimle dediğim bir isim.

Bu moral ile catala plaselerini gorelim aslan parcasi.

Basin toplantisi epey gec olacak heralde daha ingiltereye ucmamisiz

kero admir de dahil herkese kendini kabul ettirdi

Geri
Üst Alt