- 28 Temmuz 2011
- 9.394
- 2.308
- 1.438
Bu cocuk Norwich'te, Hakan Calhanoglu'nun pozisyomunda parladi. Biz israrla 10 numata devsirmeye calisiyoruz. Sara 'da kabahat gormuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ancelotti, Sara'nin rezilleri oynadigi tek 45dk izlese sittin sene milli takim goremez. Bunca yildir futbol izlerim, iyisiyle kotusu arasinda bu kadar ucurum olan baska futbolcu gormedim. Bir mac 50 milyonluk orta saha olup, diger 5 mac 3.lig topcusuna nasil doner insan.
O dediğin pozisyon için okan buruk futboluna uygun olduğunu düşünmüyorum. Okan buruk futbolunda orada lemina tarzında kesici, sert oyuncu gerekliBu cocuk Norwich'te, Hakan Calhanoglu'nun pozisyomunda parladi. Biz israrla 10 numata devsirmeye calisiyoruz. Sara 'da kabahat gormuyorum.
O dediğin pozisyon için okan buruk futboluna uygun olduğunu düşünmüyorum. Okan buruk futbolunda orada lemina tarzında kesici, sert oyuncu gerekli
Tuzlu gelmesse inter çalhan yerine düşünüyordur demiştim juve maçında daBu cocuk Norwich'te, Hakan Calhanoglu'nun pozisyomunda parladi. Biz israrla 10 numata devsirmeye calisiyoruz. Sara 'da kabahat gormuyorum.
Modern futbolu +30M
Tipi +15M
Brezilya Milli Takımı +20M
Ben Fred ikamesi, Casemiro'nun boşluğundaki Brezilyalı rolü için Manu'nun sene sonunda en az 45-50 arasında teklif yapacağını düşünüyorum.