#8 Gabriel Sara

Sara bize ilk geldiği zamanlar çok iyiydi. Sonra ara ara iyi oynasada genel olarak hep beklentinin altındaydı. Bence çok abartılan bir oyuncu. Seneye piyasası varken satmak lazım.

Ancelotti, Sara'nin rezilleri oynadigi tek 45dk izlese sittin sene milli takim goremez. Bunca yildir futbol izlerim, iyisiyle kotusu arasinda bu kadar ucurum olan baska futbolcu gormedim. Bir mac 50 milyonluk orta saha olup, diger 5 mac 3.lig topcusuna nasil doner insan.

Ancelotti, Sara'nin rezilleri oynadigi tek 45dk izlese sittin sene milli takim goremez. Bunca yildir futbol izlerim, iyisiyle kotusu arasinda bu kadar ucurum olan baska futbolcu gormedim. Bir mac 50 milyonluk orta saha olup, diger 5 mac 3.lig topcusuna nasil doner insan.

Rakip ortasaha biraz iyiyse batırıyor

Bu cocuk Norwich'te, Hakan Calhanoglu'nun pozisyomunda parladi. Biz israrla 10 numata devsirmeye calisiyoruz. Sara 'da kabahat gormuyorum.
O dediğin pozisyon için okan buruk futboluna uygun olduğunu düşünmüyorum. Okan buruk futbolunda orada lemina tarzında kesici, sert oyuncu gerekli

Bu cocuk Norwich'te, Hakan Calhanoglu'nun pozisyomunda parladi. Biz israrla 10 numata devsirmeye calisiyoruz. Sara 'da kabahat gormuyorum.
Tuzlu gelmesse inter çalhan yerine düşünüyordur demiştim juve maçında da
Bizde de orada oynaması için iki tane daha kallavi 8 lazım

Bu adam derin oyun kurucu, ofansif orta saha değil !

20260324_022158.webp

Modern futbolu +30M
Tipi +15M
Brezilya Milli Takımı +20M

Ben Fred ikamesi, Casemiro'nun boşluğundaki Brezilyalı rolü için Manu'nun sene sonunda en az 45-50 arasında teklif yapacağını düşünüyorum.

Modern futbolu +30M
Tipi +15M
Brezilya Milli Takımı +20M

Ben Fred ikamesi, Casemiro'nun boşluğundaki Brezilyalı rolü için Manu'nun sene sonunda en az 45-50 arasında teklif yapacağını düşünüyorum.
1000033323.webp

Geri
Üst Alt