#8 Gabriel Sara

Ziyech dediğimiz gamsız adam bile maç kazandırmıştır sen naptın ?

Atamadığı goller akıl almaz kafayı yedirtir. Ama şu da bir gerçek elinde İlkay sane sara varsa öyle bir oynatırsın ki takım devrede 10 şut çeker 2’si gol olur fişi çekersin. 2 pozisyon bulup ikisi de gol olsun dersen olmuyor işte. Hoca hoca değil ki ne diyeyim.

Tamam çok koşuyor ama modern futbol ve bizim takımın futbolu için çok ağır kalıyor.

Ben bu herifin niye övüldüğünü hiç anlamadım. Süper teknik dediler, ortaları şöyle iyi böyle iyi dediler kaç asisti var bu sene bakalım

41 maç 4 asist. Tüm kornerleri kullanıyor, koca sezon 4 asist yapmış.

Top çalabiliyor mu diye bakıyorsun maçta, çalamadığı gibi rakip takım için hiç bir caydırıcılığı yok. Yürüyüş yapıyor rakibin yanında

Yanına pas atarken bazen o pası yetiştiremiyor

Ve defalarca kez dünkü gibi bomboş pozisyonları kaçırıyor. Yok 10 numara değilmiş de yok cartmış curtmuş.

10 numara oynadığı için mi dün bomboş pozisyonu atamadı?

Milli aralar bizim takımı çok bozuyor. Yaşadığı sakatlık oldukça etkilemiş. Ama yinede mevcut durumda takımın olmazsa olmazı. Kalan tüm maçları kazanacağımıza inanıyorum ve o na ihtiyacımız var.

Atletico maçının da son dakikasında sıvamıştı aynı bu şekil, dün akşam da. Bu değil Brezilya milli takımı, Lichtenstein, Malta milli takımında dahi oynayamaz o kadar yeteneksiz.

Geri
Üst Alt