#8 Gabriel Sara

Fotografta ne var yav
Ne demek ne var adamın çene hattı görünmüyor böyle topçu mu olur şu fotoğrafdaki arkadaş ile bu adam aynı kişiler mi gerçekten : D

1783448919989.webp

Obez olmuş dönmüş. Sal arkadaş sal bizi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam yaş almış kiloda bi problem yok
Ben yağ oranı konusunda yüze bakarım çene hattına bakarım göbek bir şey ifade etmez, herifin ağır bir şekilde kilo ve yağ oranı sorunu var icardiye de aynı şeyi diyorlardı gördük sonunu, bu yaşı sadece bunlar alıyorlar herhalde eleman 99 doğumlu 45 yaşında falan değil geçersiz bir argüman.

Ben yağ oranı konusunda yüze bakarım çene hattına bakarım göbek bir şey ifade etmez, herifin ağır bir şekilde kilo ve yağ oranı sorunu var icardiye de aynı şeyi diyorlardı gördük sonunu, bu yaşı sadece bunlar alıyorlar herherhalde, eleman 99 doğumlu 45 yaşında falan değil geçersiz bir argüman.
diyetisyen misin

Full fast food, bira falan mı takılıyor? Hakikaten nedir bu yahu.. Sen Brezilya milli takımına bile çağrılmış adamsın, dikkat etsene biraz kendine. Bak Nhaga, Torreira aslanlar gibi özel çalıştılar. Ben olsam belirgin bir şekilde kilo vermeden kadroya almam. Hoca bu konularda çok fazla yüz veriyor oyunculara.

Yaw 20 mirmi kim ne veriyorsa satın şu arkadaşı, kimse buna 30 falan vermez, arka planda bir çingene pazarlığı dönüyorsa zararlı çıkan biz oluruz

Geri
Üst Alt