#8 Gabriel Sara

Kaan-Dubois çakılı bekler. Bu bekler ileri cikamadiklari ve oyunu genisletemedikleri için Sara değil Modric olsa ne yazar. Kime derin veya diyagonal pas atacan genişlemeyen oyunda. Adam championship korner assist birincisiymis. İkinciye bile iki kat fark atmış. Mertense kornerleri bana bırak bile diyemiyor papaz olmadığı için. Jelert ve Kohn bekleri bile bu adamın bize gerçek yüzünü gösterecek. Kesinlikle iş yapacak ve bizi sevindirecek bu çocuk yangın yapmayın hemen.

Beklenenden daha ağır çıktı ve temasli oyuna uzak gibi. 60 dakika ikili mücadelede yer almadı.

Hoca oyunumuza adapte edeceğiz alışacak gibi açıklama yaptı, yani Sara için bir şeyler değistirmeyecegiz orası kesin. 18 verip oynatmak istedigin sisteme lazım adam almak yerine neden bu yola başvuruldu cidden bunu anlamak zor.

ortada oynayamıyormuş
10 numarada oynarmış

2 3 hafta sonra 10 numara oynayamıyormuş bu adam false 9
devamında takım çok kötü o yüzden oynayamıyor
ulan sneijder ilk geldiğinde bursa deplasmanında attığı 100 metrelik paraşüt pası hatırlayan yok mu.
herifin 11 başladığı ilk maç değil miydi?
lincoln ilk maçında zulümpiyatta 3 ankaragüçlünün içinden geçip 90a asmadı mı topu

demem o ki 20 milyon gömdük diye ortaya atılan bu abuk teorilerle transferi haklı çıkarma girişimleri sadece bizi gülünç gösteriyor. bu herifin norwichte tam da bugün oynadığı bölgede oynadığı sürüyle maçı var bi kere

ii topçuyu kaleye de koysan oynar, sadece topla ilişkisinden bile adamın kalitesini hissedebilirsin

herkes sara'nın yanlış transfer olduğunu ve kazdığın fena girdiğini gayet hissediyor bence içinde. evet kabul etmesi zor ama gerçek bu. 2.ligden adama bu kadar para verilmez

konu da bu kadar basit...

oyuncunun yeteneklerini geçtim ama toptan kaçması çok moral bozdu. zaten hoca da en çok ona dikkat çekmiş daha fazla sorumluluk alması lazım diye. ha hoca o sorumluluğu verse de oyuncu oyun karakterinde yokken ne kadar alır, ne kadar özgüvenli o işi yapar bilmiyorum. ama bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri sara gibi adamlara topu etkili ve hızlı şekilde getirmekken bi de 20 milyon bonservis verdiğin adam o topa gitmekten korkacaksa o zaman işimiz var.

Aslında sıradan oyuncu ama ödenen paranın altında ezilecek gibi duruyor valla 20 milyon bu kulüp için 2024'te bile büyük para arkadaş her maç sneijder gibi oynarsa anca bu yükün altından kalkar. Kimin ne olacağı ilk 2 maçtan belli olmaz ama yok yani bu arkadaş bu takımın her şeyi olabilecek bir karakter yapısına da sahip durmuyor bir fernando'nun ilk çıktığı maçı hatırlıyorum bir de bunu aradaki fark galaksi seviyesinde Allah yüzümüze baksında takım iyi gitsin en azından şl ml belki satarız

Yahu görmek istediğimiz özellikler olmuş olsa zaten 10 taksitle satmazlardı.
Norvıch pazarlık falan yapmamışdır.Balıklama atlamışlarıdr.

Benim anlamadığım yahu bir defa arkadaş kanat olsun orta saha olsun özellikle orta sahada bir kere sırtı dönük top alıp dönüp adam geçme veya topla vücut çalımı yapıp öne doğru gitme hiçmi olmaz.Ulan milyon euro almayı bilirsiniz.Arkadaş şu konya maçında yapılsa bu olay kabak çiçeği gibi açılacaklar.Yana pas geriye pas yeter yahu.bende yaparım bunu.

100 tane transfer yap 20 tanesi tutsun gene şampiyon oluyorsun.işte bu yüzden Galatasarayda yönetici olmak bu kadar basit.Şampiyonlukda tabiki herkesin katkısı var.Bu durum Okan buruk içinde geçerli.
Galatasaray büyük şans yahu hem yöneticiler hem teknik adamlar için.Birazcık fark yaratsalar acayip öne çıkacaklar.

Bu yüzden hem ekonomik hem avrupada sportif olarak başarıyı sürdürebilirlik kısmında artık umudum kalmadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu görmek istediğimiz özellikler olmuş olsa zaten 10 taksitle satmazlardı.
Norvıch pazarlık falan yapmamışdır.Balıklama atlamışlarıdr.

Benim anlamadığım yahu bir defa arkadaş kanat olsun orta saha olsun özellikle orta sahada bir kere sırtı dönük top alıp dönüp adam geçme veya topla vücut çalımı yapıp öne doğru gitme hiçmi olmaz.Ulan milyon euro almayı bilirsiniz.Arkadaş şu konya maçında yapılsa bu olay kabak çiçeği gibi açılacaklar.Yana pas geriye pas yeter yahu.bende yaparım bunu.

100 tane transfer yap 20 tanesi tutsun gene şampiyon oluyorsun.işte bu yüzden Galatasarayda yönetici olmak bu kadar basit.Şampiyonlukda tabiki herkesin katkısı var.Bu durum Okan buruk içinde geçerli.
Galatasaray büyük şans yahu hem yöneticiler hem teknik adamlar için.Birazcık fark yaratsalar acayip öne çıkacaklar.

Bu yüzden hem ekonomik hem avrupada sportif olarak başarıyı sürdürebilirlik kısmında artık umudum kalmadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vasatsaraylilar övünsün dursun bu durumla.Asla avrupada hatri sayilir bir klüp olamayacagiz 24 sene önceki başariyla övünmeye devam ederiz.Bu harcanan parayla 2 yilda bir ceyrek finali zorlarsin o olmazsa avrupa liginde yari final zorlanir.Çok rahatlar şuan oturduklari yerde kendisinden 10 kat düşük seviyedekileri yendiler diye koltuklari rahat.

Premier ligde coşan adamı mundar ettin senin neyine championshipte 5 10 gol atan adam

Gol atan orta sahaymış al sana gol atan orta saha

Hakim ziyech bundan iyi 8 oynar

40 tane olabilecek adam varken 41. ve hiç bize uymayacak oyuncuyu gitti aldılar

Bu transfer de bir dalavere olup olmadığı konusunda şüphelerim var artık

O kadar transfer hatasından sonra gidip buna 18 veriyorsun yıllıkta 3 mü 5 mi artık neyse

Bizim taraftar +Okan vs sara.. bu adam gibi yiyecekler

Tutmassa en kötü 12 milyon paunda gider geri norwiche maliyetine bakmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görelim bi 10-15 maç falan sonra bakarız. Daha çok çok erken.

Saklanarak ve sorumluluk almadan oynuyor ama kumaşı var belli.

Zaten hocada aynı şeyi söyledi.

Ben düzeleceğine 100% inanıyorum. Her futbolcu farklıdır. Kazanmasınıda bilmeliyiz.

Tutmassa en kötü 12 milyon paunda gider geri norwiche maliyetine bakmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O maasla geri almazlar. PL yaparlarsa bile herhalde Sara acik ara en fazla maas alan oyuncu olur orda. Bu 2,75 milyonun daha ya mac basi, ya da puan basi, sampiyonluk falan primi vardir.

kolpacılar yorum yapmasın futbolcumuz hakkında

Norwich istiyorlarsa verelim hakikaten. Şu okan buruka bir daha transfer yaptırmayın gözünüzü seveyim. Kendi oynattığı şeye tezat ne kadar topçu varsa gidip onları istiyor senelerdir. Angelino filan da aldırmıştı sanki 4lüde verim alabilecekmiş gibi kendi oynattığı oyuna uygun adam seçememek nasıl bir şeydir gerçekten inanamıyorum. Ayrıca scout ekibinde kim bundesliga 2 ve championshipi araştırıp bakın diyorsa gidin o kişiyi kovun direkt bir tane düzgün herif gelmedi gelmez oralardan bize.

Geri
Üst Alt