#8 Gabriel Sara

Dün 15 milyon euroluk topçu gibi oynadı. 3-5 milyonluk daha oynarsa bu iş tamamdır. Yanına bir tane insan azmanı orta saha lazım bunların.

Top ayağına yakışıyor sahada oyun görüşü çok iyi bindiren beki arkaya sarkan kanadı dribling yapan forveti baskıda boştaki orta sahayı görebiliyor .Ama yavaş temassız .Arkasında toreira amrabat ile oynarsa bazı kolay maçlarda artık yaşlanan mertebesin arkasında bile oynayabilir.Ama öncelik sert ısıtan bir orta sahada ofansif oynaması .
Dün ziyech girince çok daha fazla rahatladı o da top tutan pasör oyuncu olunca yük dağıldı .Karamsarlıpım dünkü dküldüğümüz maçta gitti ki kötü oynasa takım rezaletti derdik

Dün en beğendiğim yönü topun kıymetini bilmesi garanti ve net oynuyor... Örneğin iki defa al ver yaptı topu hücuma taşıdı topu Kerem'e verdi Kerem her zamanki gibi 4 tane adamın arasına İcardi'ye top atmaya çalıştı ve kaybetti ...

Bu adamı 10'a çekmeden hakkında kötü yorum yapamam , mertens kötü başladı ve devam ediyor , Okan forma adaleti olmadığını young boys maçında görürüz yine.
Hala mertens ile devam ediyor Okan , sorun oyuncularda olmadığını anlamadan bu adama saldırdı herkes, ziyech girince birbirlerine pasları görünce orta saha kerem demirbay sara 10 , ziyech kanat olmasi gereken reçete.

Tesellimiz oldu şu saçma gecede. Ilk maç korkutmuştu. Şu adamın boş transfer çıkması bizi nasıl bir kaosa sürüklerdi anlatamam.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Dün sonradan giren Bats’ı kenara alırsak sahanın en iyi iki oyuncusundan biriydi. Diğeri de Lucas.

En iyi iki oyuncun orta saha göbeğindeki 2 oyuncun olduğu halde bu kadar orta alanda eziliyorsan demek ki taktik problemli. Bu taktik önde Mertens’in karınca gibi çalıştığı, önde bir asker kanat oyuncunun olduğu, beklerden en az birinin azman olduğu, stoper ikilisinin formda ve atik olduğu durumda ancak işe yarar. Hali hazırda kim gelirse gelsin 8-6 numaraya farklı olmaz.

bizim 3’lü orta sahaya dönmemiz lazım, bunun için de transfer değil, hocanın kafa yapısının değişmesi lazım. O değiştikten sonra Berkan, Kaan, Kerem bile idare edebilir.

Ben bayağı beğendim. O ilk maçtaki sorumluluk almayan hali de gitmiş ama bence biz şu an %30 falan izliyoruz. Skorer tarafı da ortaya çıktığı zaman bu adam canavar olacak abi. Nasıl elimizde tutacağız diye ağlayacağız.

Kaç defa yazdık. Şu çocuk alındığından beri diyorum. Nasıl bir oyuncu aldığımızın farkında değiliz diye.

Dün gördüm ki. Okan hoca da farkında değil. Hala yanlış yerde oynuyor.

Ben anlamadım şimdi biz bunu orta sahada regista gibi mi kullanacağız yoksa 10 numara oynatıp rakip kaleye yakın mı oynatacağız?

İlk yarıda 3 tane net gol pozisyonu pası attı, bu adam 6 numara gibi oynarken yaptı, 10 numara olunca attığı gol asist katlanarak devam eder.
Mertens oynatir Okan.
10 numara oynamanında farklı zorlukları var, belki bu derinde attığı topları o uç noktada atamayacak.Bir an önce orda deneyip görerek karar verilse ve transfer ona göre yapılda iyi olacak ama pek te vakit ve maç kalmadı.

Ben bayağı beğendim. O ilk maçtaki sorumluluk almayan hali de gitmiş ama bence biz şu an %30 falan izliyoruz. Skorer tarafı da ortaya çıktığı zaman bu adam canavar olacak abi. Nasıl elimizde tutacağız diye ağlayacağız.
sorumluluk almayan tarzı olmadı adamın ya. benim gördüğüm ilk maçta da kanatlara toplar ulastıkca sürekli terse gidip orda çoğalmamızı topla çıkmamızı sağlıyordu alandan. terse iniyor top bu sefer oraya kosu atıp benzer isleri orda yapıyordu. libero kısmına girip top dağıtma yani 6 numara gibi oynadı bugün sadece. iyi topçu her türlü. ayağı çok temiz.

sorumluluk almayan tarzı olmadı adamın ya. benim gördüğüm ilk maçta da kanatlara toplar ulastıkca sürekli terse gidip orda çoğalmamızı topla çıkmamızı sağlıyordu alandan. terse iniyor top bu sefer oraya kosu atıp benzer isleri orda yapıyordu. libero kısmına girip top dağıtma yani 6 numara gibi oynadı bugün sadece. iyi topçu her türlü. ayağı çok temiz.
Evet orada haksızlık yapmış olabilirim. Muhtemelen daha takımda çok yeni olduğu için biraz pas da atmadılar gibi, kendisi de çok ön plana çıkmaya çalışmadı gibi düşündüm haliden tavrından o yüzden dedim.

Böyle berbat bir oyun planinin en iyi oyuncusu olmak da büyük bir basari

ben umutluyum bundan

Burada da paylaşıldı. Norvich taraftarı 3-5 maç sonra bu adama taparsiniz diyorlardı. Bakalım istikrarlı şekilde yükselerek devam edecekmi

Yüreğime su serpen bir performans gösterdi aslan parçası. Kesinlikle çok iyi futbolcu. Takımın en iyisiydi diyebilirim.

Geri
Üst Alt