- 22 Ağustos 2010
- 32.702
- 37.454
- 3.033
süper mod olmaya başvurDenir seviye belli onlar trol olmaz biz oluruz size gore
kabul edilirsen diğeri gibi olursun işte max
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper mod olmaya başvurDenir seviye belli onlar trol olmaz biz oluruz size gore
ikisinin mevkisinde de oynamış. Bence Selcuk'un mevkisi Sara'ya daha uygun. Geriden oyun kurma, top dağıtma isini iyi beceriyor; 10 numara icin biraz ağır gibi.Sara geçmişte hangi mevkide oynadı bilen var mı ? Selçuk'un mevkisinde mi yoksa Sneijder'in mevkisinde mi ?
Hala mertens ile devam ediyor Okan , sorun oyuncularda olmadığını anlamadan bu adama saldırdı herkes, ziyech girince birbirlerine pasları görünce orta saha kerem demirbay sara 10 , ziyech kanat olmasi gereken reçete.Bu adamı 10'a çekmeden hakkında kötü yorum yapamam , mertens kötü başladı ve devam ediyor , Okan forma adaleti olmadığını young boys maçında görürüz yine.
Son 3-5 maçı arkadaşlar. Doya doya izleyin. En fazla 2 ay sonra takıma ayak uydurup en iyi bildiği işi bile yapamaz hale gelecek.
10 numara oynamanında farklı zorlukları var, belki bu derinde attığı topları o uç noktada atamayacak.Bir an önce orda deneyip görerek karar verilse ve transfer ona göre yapılda iyi olacak ama pek te vakit ve maç kalmadı.İlk yarıda 3 tane net gol pozisyonu pası attı, bu adam 6 numara gibi oynarken yaptı, 10 numara olunca attığı gol asist katlanarak devam eder.
Mertens oynatir Okan.
sorumluluk almayan tarzı olmadı adamın ya. benim gördüğüm ilk maçta da kanatlara toplar ulastıkca sürekli terse gidip orda çoğalmamızı topla çıkmamızı sağlıyordu alandan. terse iniyor top bu sefer oraya kosu atıp benzer isleri orda yapıyordu. libero kısmına girip top dağıtma yani 6 numara gibi oynadı bugün sadece. iyi topçu her türlü. ayağı çok temiz.Ben bayağı beğendim. O ilk maçtaki sorumluluk almayan hali de gitmiş ama bence biz şu an %30 falan izliyoruz. Skorer tarafı da ortaya çıktığı zaman bu adam canavar olacak abi. Nasıl elimizde tutacağız diye ağlayacağız.
Evet orada haksızlık yapmış olabilirim. Muhtemelen daha takımda çok yeni olduğu için biraz pas da atmadılar gibi, kendisi de çok ön plana çıkmaya çalışmadı gibi düşündüm haliden tavrından o yüzden dedim.sorumluluk almayan tarzı olmadı adamın ya. benim gördüğüm ilk maçta da kanatlara toplar ulastıkca sürekli terse gidip orda çoğalmamızı topla çıkmamızı sağlıyordu alandan. terse iniyor top bu sefer oraya kosu atıp benzer isleri orda yapıyordu. libero kısmına girip top dağıtma yani 6 numara gibi oynadı bugün sadece. iyi topçu her türlü. ayağı çok temiz.
Burada da paylaşıldı. Norvich taraftarı 3-5 maç sonra bu adama taparsiniz diyorlardı. Bakalım istikrarlı şekilde yükselerek devam edecekmiBen bayağı beğendim. O ilk maçtaki sorumluluk almayan hali de gitmiş ama bence biz şu an %30 falan izliyoruz. Skorer tarafı da ortaya çıktığı zaman bu adam canavar olacak abi. Nasıl elimizde tutacağız diye ağlayacağız.