#8 Gabriel Sara

Yav konuşturma hocam, 50 tane bek aldılar hepsi yanlış, digne alacaklardı o da yanlış, demek ki bunlar da peygamber değil hata yapıyorlar, futbol da uzay bilimi değil yav
Seni scout birimine önerdim. Referansa da şunu yazdım, futbol da uzay bilimi değilmiş yauw yazdım. Bi kaldılar böyle mal gibi baktılar suratıma

Aradığımız adam mı değil mi kimse bilmiyor, çünkü bizzat hoca bilmiyor.
Fatih terim en iyi futbolunu oynattığı 2 dönemde Suat Okan emre orta sahası vardı. Sonrasında ise Selçuk Melo Hamit vardı.

Okanin aşırı baskın dedigimiz futbolu çok olmadı(zorluk düzeyi yüksek maçlarda) ama oldugunda da mertens 10 no değil bildiğimiz 8 gibi oynayıp canını ortasahaya verdiği maçlarda, davinson ve aponun orta saha gibi oynadığı maçlarda oldu. 3lu ortasahaya donmemesinin tek sebebi inadı bence. Takım tamamen 4-3-3e göre ama orta sahaların boklanmasi adına da olsa, 5 yesekte, az pas yapmasını bilen takımların baskimizdan kolaylıkla sıyrılıp her atağı tehlike oluştursa da, kanatların ve beklerin bir taraflari çıksa da değiştirmiyor. Lada alıp otobanda kullanıyoruz, Ferrari alıp kampa gidiyoruz.

Arada kaynadı gibi geldi bana bilmiyorum ama kaotik ortamda isimsiz bir oyncuya 18 milyon vererek kulüp transfer rekorunu kırdılar. Bu nasıl oldu ya? Büyük bir risk değil mi?

Dün okan buruk demedimi mactan önce bile oyuncu izliyordum diye, baba sen ya oyuncu izlemeyi bilmiyorsun yada izlemeyip baskalarina izletip özet gecmelerini istiyorsun.

Sara senin düsündügün tarz futbolcu olmadi kesin, orta sahada adam kovala pres yap diye oynatacaksin hic oynatma, bu adam Serbest oyniyacak Mertensi yedek birakacak tür oyuncu.

yillar önce felipe vardi herif yürüyerek adam calimliyordu ama terim kosmasini adam kovalamasini istiyordu sonuc herif erkenden gitti, ayni sacmaligin havasini almaya basladin bu transferde

Dünden belli saçmalık üstüne şaçmalık okuyorum forumda. Bizim forum’da çok wonder scout var belli 25 dakikada TV’den izleyip bir oyuncuyu çözebiliyorlar. Tebrik ediyorum sizi.

18 milyona kapalı kutu bir oyuncu almak ancak dursunun imza atabileceği bir saçmalıktı. strateji yanlış olsa da dua edelim iyi bir oyuncu çıksın sara, artık olan oldu zira. üst düzey bir performans gerekli bonservisin ağırlığından kurtulması için

hadi yine iyisiniz bir ümit ışığı aydınlandı

eski mesajlarımı yok sayabilirsiniz

Olağanüstü bir bonservis. Yüklü transferlere karşı değilim. İkinci ligden oyunculara da karşı değilim. İyi futbol, iyi futbolcularla oynanır ama bu futbolcuyu kim buldu. Okan hoca nasıl inandı bilmiyorum. BAY gibi ikinci ligden bedava gelip aylarca kenarda tutulacak oyuncu değil.

Kac dakika oynadida yorum yapiliyor, ilk dakikadan itibaren oynasa hadi neyse.

dünkü maçta skoru erken alabilseydik Sara kaos futbolu yerine önde oynadığın bir oyunda daha iyi gözükürdü

Arada kaynadı gibi geldi bana bilmiyorum ama kaotik ortamda isimsiz bir oyncuya 18 milyon vererek kulüp transfer rekorunu kırdılar. Bu nasıl oldu ya? Büyük bir risk değil mi?

sara anladığım kadarıyla yönetimin iletişim kurabildiği weya buruk'un diliyle ikna edebildiği tek oyuncu olmuş yaz boyu

bu yüzden transfer edildi, başka hiçbir üst düzey ortasahayı türk liginde oynamaya ikna edemedikleri için, yani zoraki bi transfer bu. os için 20 milyon euroyu zaten gözden çıkarmışlar dolayısıyla her halükarda bu para osye harcanacakmış, çapları sadece bi championship oyuncusuna yetebildi işin özü

sara anladığım kadarıyla yönetimin iletişim kurabildiği weya buruk'un diliyle ikna edebildiği tek oyuncu olmuş yaz boyu

bu yüzden transfer edildi, başka hiçbir üst düzey ortasahayı türk liginde oynamaya ikna edemedikleri için, yani zoraki bi transfer bu. os için 20 milyon euroyu zaten gözden çıkarmışlar dolayısıyla her halükarda bu para osye harcanacakmış, çapları sadece bi championship oyuncusuna yetebildi işin özü
Durum böyle ise baştan sona skandal. Tam Dursun'a göre.

Sara ve jelert yerine sadece bissakayı alsaydık daha fazla etkisi olurdu takıma

12,5 milyonumuz da cebimiz de kalırdı

İşbilmezlik ve vizyonsuzlukta abdurrahimi geçtiler

Adamın İngiltere'de röportajları var. 10 numara da oynamayı daha çok seviyorum ve daha özgürüm diye. Üstüne Norwich City'de Sara'yı sezona 8 olarak başlattılar. Sonra sağ kanat ve 10 numara da denediler. Sara en iyi oyunlarını ve en yüksek puanlarını 10 numara da aldı.

Hala mertens yerinde oynayamaz diyoruz. Okan'da aynı şekilde düşünüyor belli ki onun yerine koymuyor. Çok zor değil gidip 3-5 norwich maçı seyretmek Okan hoca.

Bu adamı 10 oynatmazsak ve arkasına sağlam bir 8 almaz isek işte o zaman parayı boşa verdik demektir.

Sara'nın röportajı,

"It's a little bit confusing, where I prefer to play," he told former City captain Grant Holt on official club channels. "I love to play as a 'number 10'. I have more freedom and less responsibility defending, which is good, less running, I'm really close to the box and to scoring goals"
10 numara olmasi ikame oldugu anlamini tasimiyor diyorum. meziyetleri cok baska. mertensin ust arka direge vuruslarindan birini akil bile edemez mesela. mertensde uzaktan sut konusunda iyi olmayabilir. ikiside 10 numara olsa bile farkli tipte oyuncular. sarayi 10 numara oynatirsak o zaman gedson tarzi bir adam lazim irta sahaya. lanet herifin adini anmak istemesemde o salagin sut kalitesi yuksek olanini buldugunda tam aradigimiz orta saha olur.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt