Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.689
- 59.272
- 4.758
18 milyona alındığı için ikonik performanslar sergilemesi şart yoksa o paranın altında ezilir. standart top oynamak asla yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz niye böyleyiz?
Adamlar 20 milyona aldıkları oyuncu için boşa 2 koşu yaptı diye göklere çıkartıyorlar. El üstünde tutuyorlar.
Bizde ise gelen adamları yerin dibine sokmaya can atan bir kesim var. 2-3 hata yapsa da adamın içinden geçsek diye bekliyorlar.
Bu kadar büyük paralar verilen futbolcuları korumak lazım biraz. Şans vermek lazım. Üstüne hocanın koruması, ilgilenmesi lazım. Taraftarın önüne atmayacak, doğru yerde oynatacak.
2-3 maçı bırakın ilk defa çıktığı ve 30 dk oynadığı maçta bile adamı ezenler oldu.
Kimse kusura bakmasın da ilk maçında 30 dk seyredip kendi oyuncusunu böyle ezenin iyi niyetinden şüphe ederim.
Adam çıksın 3-4 maç oynasın. Görelim bakalım nasıl oynayacak. Ama nerede?
su resitalin aynisini görebilecek miyiz acaba bir daha gs formasi altinda?
20 milyon verdigin adamin su oyuna yakin oynamasi gerekiyor her mac
kimse kusura bakmasin yani
bizim scout ekibine alman,ingiliz 2.ligleri izlemesi taraması yasaklanmalı!!
gayet güzel paslar çıkardı teknik bir oyuncu olduğu belli 18 milyon euro piyasa değeri olan adamı daha uyguna neden alınmadıgını soruyosanız onun da muhattabı yönetim 18 dediler muhtemelen ilk bizimkiler biraz dolandı etti tamam 18 kabul ediyoruz verin dediler .Biz niye böyleyiz?
Adamlar 20 milyona aldıkları oyuncu için boşa 2 koşu yaptı diye göklere çıkartıyorlar. El üstünde tutuyorlar.
Bizde ise gelen adamları yerin dibine sokmaya can atan bir kesim var. 2-3 hata yapsa da adamın içinden geçsek diye bekliyorlar.
Bu kadar büyük paralar verilen futbolcuları korumak lazım biraz. Şans vermek lazım. Üstüne hocanın koruması, ilgilenmesi lazım. Taraftarın önüne atmayacak, doğru yerde oynatacak.
2-3 maçı bırakın ilk defa çıktığı ve 30 dk oynadığı maçta bile adamı ezenler oldu.
Kimse kusura bakmasın da ilk maçında 30 dk seyredip kendi oyuncusunu böyle ezenin iyi niyetinden şüphe ederim.
Adam çıksın 3-4 maç oynasın. Görelim bakalım nasıl oynayacak. Ama nerede?
Sırf maliyeti yüzünden ağzıyla kuş tutmadığı ve sezona damga vurmadığı sürece önümüzdeki yaz satılmaya çalışılacaktır.
Yalan dolan, Jardel dönemi kim neyi eleştiriyordu, doğru düzgün maç izleyebilen insan sayısı bile kısıtlıydı lig için.
ilk resmi golleri st.gallen'e karşı cl eleme maçı idi yanılmıyorsam. erdek/ocaklar köyündeyim, maç var ama izleyecek imkan yok. sabah gazeteciye bir gittik manşetlerde bu.Yalan dolan, Jardel dönemi kim neyi eleştiriyordu, doğru düzgün maç izleyebilen insan sayısı bile kısıtlıydı lig için.
bunları aynı anda yapacak bu arada. beklentim büyükalevli kılıç yutup sağ ayağıyla da top sektirmesini bekliyorum. 18m verdiysek eğer beklentim budur.