#8 Gabriel Sara

Allah yardımcısı olsun , topu alan şişiriyor yahu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

baskiyi gördügü anda hemen geriye pas veriyor

ne topla dripling var ne de adam eksiltme

bu kadarini demirbay da yapiyordu zaten

Sara şu topu bile mertense veriyor kendi sisirmiyor bu herifin acilen gol atıp kendini bulması lazım

Sorumluluk alması gerekiyor ama takımın şu oyunsuzluğunda kimse ne yapacağını bilmediği ve her topu dan dun uzun oynadığımız için pek bir yorum yapamıyorum. İnanılmaz bir plansızlık var saha içinde

Her ayağına aldığında aklıma 20 milyon € geliyor. Daha doğrusu bu mu 20 milyon diyorum

Bizim oyun planimizdan dolayi Sara taaaa defansa gelip topu almasi gerekiyor, Torreira'da hocanin taktigi geregi pres yapmaya gittiginde bu daha statik beklemek zorunda kaliyor. Kisaca Demirbay nasil oynarken ayni oyunu oynamak zorunda.

Biz bu adami bunun icin almamaliydik eger ayni oyunu oynamayi devam ettirmek istiyorsa Okan Buruk. Daha verimli olmasini istiyorsak ucluye donmesi gerekiyor orta saha kurgusu. 8.5 gibi oynatilmali, topla gidebilen ayagi temiz oyuncu ve sutlari da iyi bildigimiz kadar. Gol yollarinda cok daha faydali olur. Torreira'nin pres yaptiginda biraktigi boslugu kapatmasini beklersek niye 18 milyon euro verdik de aldik dersiniz tabi.

Uclu kurguda hem defansif olarak hem ofansif olarak daha dengeli oyun oynayabiliriz. Bence yine bir orta saha transferi sart bunun icin cunku Kaan'i ne kadar begensemde 90 dakikalik kondisyonu yok yuksek tempoda gecen maclarda. Okan Buruk artik bunu gormeli ve buna gore oynatmali takimi.

20 milyon harcadığın herif nispeten beceriksiz de olsa lider olmalı bu seviyede. adam toptan kaçıyor

Ben onu bunu bilmem 20 milyonluk topçu değil hatta 10 milyon versek de aynı şeyleri derdim muhtemelen

Geri
Üst Alt