#8 Gabriel Sara

dürüst olmak gerekirse 25 yaş bizim transfer edebileceğimiz en alt seviyeydi yani hem kadroya girsin oynasın hemde genç olsun zor.

ideali bu yaş aralığıydı, kabul ediyorum pahalıydı evet ama tutarsa uzun yıllar orta saha yükümüzü taşıabilir. Elinizde torreira gibi bir adam varsa yanına alacağız oyuncu için 20-30 milyon eurolar para değil..

torreirayı çok ucuza aldık. ben buraya alınacak oyuncunun maliyetini hesaplarken torreiranınkini de ekleyip 2 ye bölüyorum.

İlk transfer söylentisi olduğunda açtım klasik skills videoları ve birkaç maçını seyrettim. Bizim beklediğimiz hojberg ya da aradığımız melo tarzında bir oyuncu değil kesinlikle. Top bizdeyken organize olarak ileriye topu götüren birisi. Bu iki maçta çekinerek oynadı ya hata yaparsam diye korktu. Takım onu içine almalı ve ozguveni yerine gelmeli. Top rekipteyken asıl sorun başlıyor. Eli yüzü çimen olmuş sert press yapan biri değil. Ha zaman olur mu öyle sert bir oyuncu bence olur. Benjm gözlemlerim şimdilik bunlar. Biraz süre vermek lazım

orta saha değil bu arkadaş. 8 veya 6 gibi oynatırsak çok küfür yer. kısacası biz orta saha transferini henüz yapmadık ama yönetim ve teknik heyet yaptık sanıyorsa vay haline

Bir de sara ve mevcut elimizdeki oyuncuların performansı play offa çok bağlı. Kaos derinlesebilir ya da turu geçersek itici bir güç oluşturabilir. Vesselam

En az 20 maçını izlemeden (3-4 tanesi canlı olmak üzere) hiç bir kulüp transfer yapmaz avrupada.
Gelelim sorumuza kim izledi abi bu adami. Gerçekten ihtiyacımız olan orta saha bu adam miydi. Ayrica yaşıda var herifin. Umarım ekstra işler yapar ilerleyen haftalarda yoksa son 10 senede canımızı en çok yakan transfer olmuş olacak. Şu saatte şu postu atıyorum düşünün beynimi ne kadar kurcaladığını.

Bizim mevcut oyun sistemi(?)nde ancak Torreira gibi top kapan, basan, gidip gelen oyuncu öne çıkar. Üstüne de alırken 8 olmadığı belliydi ama ısrarla 8 gibi oynatmaya çalışıyoruz.
Bugün ne teknik topçu, keşke bizde olsa diyeceğimiz alabileceğimiz oyuncuların yüzde 95'i bu oyun sistemi(?)nde aynı akıbeti yaşar. PSV maçına baktım geçen, onların oynadığı oyunsa bizimki ne acaba. 2'ye birler, bekleri oyuna katmalar, defans arkası koşular vs... Bizdeki oyun sistemi(?) Mertens ve Torreira önde basın, kaptığınız topu Icardi ya da BAY'a atın da gol atalımdan ibaret bir vaziyette maalesef.

ortada oynayamıyormuş
10 numarada oynarmış

2 3 hafta sonra 10 numara oynayamıyormuş bu adam false 9
devamında takım çok kötü o yüzden oynayamıyor
ulan sneijder ilk geldiğinde bursa deplasmanında attığı 100 metrelik paraşüt pası hatırlayan yok mu.
herifin 11 başladığı ilk maç değil miydi?
lincoln ilk maçında zulümpiyatta 3 ankaragüçlünün içinden geçip 90a asmadı mı topu

demem o ki 20 milyon gömdük diye ortaya atılan bu abuk teorilerle transferi haklı çıkarma girişimleri sadece bizi gülünç gösteriyor. bu herifin norwichte tam da bugün oynadığı bölgede oynadığı sürüyle maçı var bi kere

ii topçuyu kaleye de koysan oynar, sadece topla ilişkisinden bile adamın kalitesini hissedebilirsin

herkes sara'nın yanlış transfer olduğunu ve kazdığın fena girdiğini gayet hissediyor bence içinde. evet kabul etmesi zor ama gerçek bu. 2.ligden adama bu kadar para verilmez

konu da bu kadar basit...

kara kara bu herifin bugün oynadığı topu düşünmekten galibiyete sevinemedim.

bizimkiler oynattıkları oyunda bu arkadaşı ortasaha transferi yaptık diye düşünüyorsa vah bizim halimize..

yok teknik, şutör, ceza sahasına koşu felan fasa fiso. burun kıvırdığımız demirbayın bile primeni düşününce yanına yöresine kariyeri boyunca yaklaşabileceğini sanmıyorum.

hadi maliyetini oynadığı ligi vs. herşeyi geçtim, bizim oyunumuzda torreiranın yanındaki merkez ikiliye uygun oyuncu diye bu arkadaşta nasıl karar kıldık?

oyuncunun değeri 10 ise 1 yapacak oyun oynuyoruz, o yüzden bu kazık yağlı kazık gibi görünüyor.

hatırlayanlar katılacaktır bana çok fena elano ve misimovic havası aldım sara'dan.

fakat sorunun sara'da değil hocada olduğunu düşünüyorum. 3'lü orta sahaya dönmedikten sonra orta saha ve beklere kimi alırsak alalım aksama devam edecek. oyuncu özelinde değil sistem özelinde çok yanlış yapıyoruz., 38 yaşındaki mertens'i 80 dakika kullanma lüksü yok bu takımın.

Bu transferi yapan adam yargılanmalı
Okan buruk transferi sara, yönetimi bu konuda eleştirmek yersiz. Okan hocaya bir bütçe verdiler, sarayi seçti. Sara dün gercekten feci kotu bir futbol oynadı, tek 1 defa bile ileri risk almadi, paslarin çoğu geriye , çalım denemedi. Yani bu futbolu ligde her futbolcu oynardı. Dün ku oyunu en ufak ışık vermedi, hepimizin umudu gerçek sara bu olmaması. 4-5 maç sabredelim ama verilen bonservis Avrupa piyasasında bile kotu değil, iş yapması lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eştim eştim kum çıktı
Kumun dibi su çıktı
Yazık oldu onsekiz milyona
Kız diye aldım dul çıktı
Yazık oldu onsekiz milyona
Kız diye aldım dul çıktı...

Geri
Üst Alt