#8 Gabriel Sara

Dün sahada en çok koşanlardan biri oldu ama sahada bir yabancı gibiydi

Zaten A+ seviye bir yıldız değil ama çok iyi A+ bir takım oyuncusu olabilir takıma uydukça performansı artacaktır biraz zaman tanımak lazım çünkü arkadaşlarının paslarıyla tam olarak nerede buluşup kimin ne yapacağını çözmesi lazım.

Şimdi önce Sara ya zaman verilmesi lazım 18 milyon Euro verilmesi birşeyi değiştirmez Brezilya futbolundan sistem İngiltere futboluna geçiş yaptı ordan da bizim ulkeye geldi.Bu adamin teknik olarak problemi yok İngiltere de belli başlı kulüpler hariç hepsi kadrosunda ister açıkça söylemek gerekirse 25 yaşında değilde 22 yaşında olsa bu rakamlara alamazsın.Burda oyuncuyu göklere çıkaralım demiyorum ama zaman verilmesi lazim.
Scouting olarak da saçma. Bu adam 2 sezon iyi oynasa bile 27 yaşında kimse 18 milyonun üstüne çıkmaz. O kadar para verdiğin adam en fazla 23 yaşında falan olmalı ki tutmasa bile bruma gibi verdiğin parayı çıkarabilesin en azından

Fener kadroya almadığı listelere bile yazmadıgı topçulardan para kazanıyor,biz hemen çöp ilan edelim değerlerimizi .Sonuçta bu adama bir yatırım yapıldı, ben demiyorum ki 5 sene sabredelim ama bu kadar yatırım yapılan bir topçuya biraz sabretmek zorundayız.Biz chelsea değiliz...
Senin benim burda yazdıklarımız oyuncunun piyasa değerine bir şey katmıyor veya değerini azaltmıyor.

baktılar yetersiz kaldı hemen doğum moğum bahanesiyle kritik maçta kesicekler. Zaha'da böyle böyle boyna kesik yiyordu. Tomarla para verdiriyor bize bu topçular için sonra oynatmamak için takla atıyor. Yapma ulan sen transfer yapma hoca.
Young boys deplasmanında zaten oynatmazdi. Doğum işi elini rahatlattı.

Yanlış mı izledim bilmiyorum ama bu herif hep boşa çıkıyor pas atilmiyor.
asdgfhjk.webp

Konudaki hava değişmesi lazım.

Ne sabırsız bir miletiz ya. Oyuncu daha yeni geldi bir durun ülkeye alışsın, ortama alışsın oturur yavaştan. Torreira ilk geldiğinde bayağı vasat başlamıştı 3-4'cü hafta performansı artmıştı.

Maçı misafirlikte telefondan sessiz izledim, oyuncu takibi yapamadım, ama ilk yarı sonucu bu adam torreiraya 1 km'ye yakın mesafe fark atmış, kim niye temposuz dedi anlamadım. En çok koşan eleman

Maçı misafirlikte telefondan sessiz izledim, oyuncu takibi yapamadım, ama ilk yarı sonucu bu adam torreiraya 1 km'ye yakın mesafe fark atmış, kim niye temposuz dedi anlamadım. En çok koşan eleman
Bos Bos kostu. Topla oynasin diye aldik. Takima alisana kadar 10 -15 boyle gececek ya da Mertens yerine ilk onbirde baslayacak. Torr yanina da baska birini koyacaz. Ancak oyl3 adapte olabilir.

Gecen sene Kerem'i Mertens'in yerinde oynattik 10-15 mac hatirlarsan sonra yine Mertens'e donduk. Bu sene de ayni sey olmaz umarim.

Şimdi önce Sara ya zaman verilmesi lazım 18 milyon Euro verilmesi birşeyi değiştirmez Brezilya futbolundan sistem İngiltere futboluna geçiş yaptı ordan da bizim ulkeye geldi.Bu adamin teknik olarak problemi yok İngiltere de belli başlı kulüpler hariç hepsi kadrosunda ister açıkça söylemek gerekirse 25 yaşında değilde 22 yaşında olsa bu rakamlara alamazsın.Burda oyuncuyu göklere çıkaralım demiyorum ama zaman verilmesi lazim.

Maçta özel olarak sara baktim , çok boşa.cikip top istedi ama takım anlamsız bir şekilde pas atmadilar, transfer ücreti yüzünden mi bilemedim.

Maçta özel olarak sara baktim , çok boşa.cikip top istedi ama takım anlamsız bir şekilde pas atmadilar, transfer ücreti yüzünden mi bilemedim.
Yok daha takımla tam anlaşamıyor. Nelsson mesela uzun vurduğu pozisyonların çoğunda Sara topu almak ve oyun kurmak için geldi. Torreira ile bir çok defa 2'ye 1 yapmak istedi anlaşamadı. Mertens ile anlaşamadı. Bir senkron eksikliği görülüyordu. Bir kaç pozisyonda Torreira ile üstü üste bindiler mesela.

Sezonda %90 pas isabeti olan adam bize gelince %70'e düşüyor..

Geri
Üst Alt