#8 Gabriel Sara

Bizim asıl sıkıntı torreira
Top istemez top sürmez oyun kurmaz
Koş babam koş
Tek yaptığı bildiği pres
Suat Kaya bile bundan daha çok topla al ver yapar oyun kurardı.
Bizde banko torreira oynadıkça kimi alsak yanında oynayan kötü gözükecek.
6 no desen değil 8 desen değil.
Okan hocanın tek bildiği taktiğinin kritik adamı olmak dışında burda abartıldığı kadar iyi de değil katkısı da yok.

Epey kafa patlattım

Bizim düzende olursa sağ kanatta olur
benim de aklıma geldi ha

Ziyech'in fiziksel mücadelesini yetersiz buluyor, orta sahada da yapamıyor diye 16 maç sonrasından itibaren kendisini sağ kanatta görebiliriz

18 mio para harcıyorsun orta sahanda hala kağnı kadar yavaş dembay oynuyor kafayı yersin. Okan sen bir daha transfer yapma batıracaksın kulübü transferlerinle. 3 senedir bir 8 numara bir sol bek nasıl çözülemez arkadaş.

benim de aklıma geldi ha

Ziyech'in fiziksel mücadelesini yetersiz buluyor, orta sahada da yapamıyor diye 16 maç sonrasından itibaren kendisini sağ kanatta görebiliriz
Tek şöyle bir sıkıntı var: hiçbir güç şu takımdan Barış'ı kesemez. Hoca da Kerem'i keseceğine kafasını keser. O yüzde sıra gelmeyebilir bu işe

Koş babam koş
Tek yaptığı bildiği pres
Okan hocanın tek bildiği taktiğinin kritik adamı olmak dışında burda abartıldığı kadar iyi de değil katkısı da yok.

1723998522136.webp

bu msjı yazanın fotodaki kişi olduğuna inanamıyorum heis

Ağustosta okan: 20m verin sarayı alın osya
Ekimde okan: sara bizim sağ kanadımız
Aralıkta okan:yeni solbekimi buldum,sara
Ocakta okan:bize pek uyum sağlayamadı gitsin

Bu adama güvenerek transfer yapılmaz,20m hiç harcanmaz

Oyuncuları aldırıp arkasında duramayıp tüm ihaleyi erdene bırakmaya çalıştı sanki ndombeleyi teteyi zahayı o zorla getirmek istemiş dayatmış havası verdi

Koş babam koş
Tek yaptığı bildiği pres
Reyiz bitirdin bizi :crushed: Son 2 şampiyonluğun sahadaki en büyük mimarlarından biri. Bu adam olmasa son iki sene şampiyon olamazdın. Aynı şey Icardi için de geçerli.

Baba oldu mu daha ? olana kadar konsantrasyonu darmdağın olacaktır çünkü

Reyiz bitirdin bizi :crushed: Son 2 şampiyonluğun sahadaki en büyük mimarlarından biri. Bu adam olmasa son iki sene şampiyon olamazdın. Aynı şey Icardi için de geçerli.
Adama katkısı yok kötü futbolcu demiyorum son 2 yıl şampiyonlukta en çok katkısı olan 3 isimden biri evet.
Dediğim şey şu torreira mevkisiz bir adam.6 ya koysan fiziği yetersiz 8 e koysan tekniği.
Buna rağmen bizim gibi takımlar için bulunmaz bir nimet transfer özürlüsü takımız çünkü.
Teknik olarak detay verip tekrar etmiş olayım biz geriden oyun kuramıyoruz , baskı gelince çıkamıyoruzya bunda başta okan hocam olmak üzere nelson apokerim muslera ve bekler kadar torreira da kabahatli diyorum.
Buraya tercihen ayak tekniği fiziği dripling yeteneği üst düzey bir adam aldırmadığı için baş sorumlu okan hocam.
Sanırım net anlaşıldı torreira ile ilgili düşüncelerim

Geri
Üst Alt