#8 Gabriel Sara

Bu herif gayet iyi oyuncu ama sahada bir sistem yok. Adam nerde oynadığınıda bilmiyordur. 2 tane gollük asist yapti

Bu adam iyi topçu bence ama kesinlikle 8 değil top falan kapamıyor hatta ikili mücadeleye bile çok girmiyor neredeyse, Buruk ne kafayla bu adamı 8 e aldı inanılmaz bişey.

Tüm oyunu şu arkadaş üzerinden kurmamız gerekirken biz hala uzun oynuyoruz
malesef hoca nin bariz hatasi ile oyuncu gelir gelmez sahada hic ummadigim sekilde degerlediriliyor. su macin ilk yarisinda top ayagindayken attigi paslari ve dahasini bir tik onde oynatsa fazlasiyla yansitmak icin kumasini gostermekten cekinmeyecek bir oyuncu gabri.

diger takildigim durum. duran toplarda her defasinda basa gelmesine ragmen hepsini mertens'in kullanmasi. sergio ilk sezonunda da kerem vs yapiyordu ayni seyi. absurd olan durum, gabri nin en iyi yaptigi seyler arasinda olan duran top becerisini hic kullanmamamiz.

arascim ,maca dair ne diyebilirim ki, mac onu iki mesaj attim hatirlarsan. iikisinde de rakibe dair dedigim oyunculara mutlak dikkat edilmesi gerekir dedim. keske dedigim gercege donusmeseydi.

bu defans hattiyla ozellikle tandemi ile 2.yariyi bitiremeyiz. mutlak sistem degisikligi olmali, elde adam olsa abdul yedege cekilmeli derdim 2.yari baslamadan.

en azindan beraberlik golleri icin erken bir gol *sart.

zaha ,bats gibi fizigini kullanan isimler sutlari olan isimler mutlak 2.yari degerlendirilmeli.

velhasil - pisi pisine goller yedik....

Adam 10 numara.. 6-8 oynatıyor deha hocamız.. Mertens'in yerinde oynamalı ve Mertens'le aynı anda sahada olmamalı..
Mertens'in yerinde oynatsa sahada ne değişecek ki sevgili Mahir? Bizim zaten ayağımıza gelen 10 topun en az 7sini kanada şişirip duruyoruz. Bu anlayışla sahada hiçbir futbolcudan verim alamayız. %1 ihtimalle top Barış'ın önünde kalacak da gidip gol atacağız işte

İyiydi de geriye gelip defans arasına girecek adam değil. Kendi takımında defansa gelip pas çıkardığını biliyorum ama bizde yemiyor görüyorsunuz.

10 no kendisi ortasaha demirbay olsa bu skor yine olmazdı diye düşünüyorum.

Oyuncunun suçu yok kimse ne oynayacağını bilmiyor. 200 milyon euroluk transfer bile yapsak Okan en fazla bu kadar oynatabilir.

malesef hoca nin bariz hatasi ile oyuncu gelir gelmez sahada hic ummadigim sekilde degerlediriliyor. su macin ilk yarisinda top ayagindayken attigi paslari ve dahasini bir tik onde oynatsa fazlasiyla yansitmak icin kumasini gostermekten cekinmeyecek bir oyuncu gabri.

diger takildigim durum. duran toplarda her defasinda basa gelmesine ragmen hepsini mertens'in kullanmasi. sergio ilk sezonunda da kerem vs yapiyordu ayni seyi. absurd olan durum, gabri nin en iyi yaptigi seyler arasinda olan duran top becerisini hic kullanmamamiz.

arascim ,maca dair ne diyebilirim ki, mac onu iki mesaj attim hatirlarsan. iikisinde de rakibe dair dedigim oyunculara mutlak dikkat edilmesi gerekir dedim. keske dedigim gercege donusmeseydi.

bu defans hattiyla ozellikle tandemi ile 2.yariyi bitiremeyiz. mutlak sistem degisikligi olmali, elde adam olsa abdul yedege cekilmeli derdim 2.yari baslamadan.

en azindan beraberlik golleri icin erken bir gol *sart.

zaha ,bats gibi fizigini kullanan isimler sutlari olan isimler mutlak 2.yari degerlendirilmeli.

velhasil - pisi pisine goller yedik....
Suat abim benim Okan hocayla ilgili düşüncelerim pek olumlu değil artık. Sahada yaşanan şeyin bir açıklaması, futbol terimleriyle ifade edilecek bir tarafı yok benim gözümde. Sende bilmem kaç yüz maç izliyorum ben böyle bir zorlama gördüğümü hatırlamıyorum. Aklından ne geçiyor hocanın, bu kadar çok uzun topla ne amaçlıyor bilmiyorum ama kendi sonunu getirdiği bariz. Top bir ihtimale Barış'ın önünde kalacak da gol pozisyonuna gireceğiz diye ayarlanmış bir şey var sahada.

Hızlı oynayıp, en kısa sürede gole gitmemiz gerekmiyor, bizim takımın ayağı bahsedildiği gibi çöp değil. Gayet de top çevirebilecek, rakip yay çevresine yerleşip paslarla rakibi bunaltabilecek bir takımız. Basit pasları atmayıp da saçman sapan her topu rakip sahaya şişirmenin bize ne gibi bir faydası olacak bilmiyorum. Mantıklı bir açıklaması olan varsa da seve seve dinlerim, anlatsın bana.

Mertens'in yerinde oynatsa sahada ne değişecek ki sevgili Mahir? Bizim zaten ayağımıza gelen 10 topun en az 7sini kanada şişirip duruyoruz. Bu anlayışla sahada hiçbir futbolcudan verim alamayız. %1 ihtimalle top Barış'ın önünde kalacak da gidip gol atacağız işte
Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Benzer şeyleri defalarca yazdım ben de.. Ama adamı yanlış yerde oynatarak, defansif performansta bekliyorsun ve bu ekstra rezillik..

Muhteşemdi bence

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt