#8 Gabriel Sara

Taş gibi 8 de oynar, 10 da oynar, 6 bile oynar doğru taktiklerle. Biz böyle koskoca 100 dakikayı uzun top oynayarak geçirdiğimiz için hiçbir futbolcu ışık vermeyecek. Böyle oynatmaya devam ederse elinde hiçbir futbolcu kolay kolay parlamaz Okan hocanın
Su ana kadar okudugum en iyi yorum. Bu taktikle kimse iyi gorunmez. Herkesi kotulemeye baslayacagiz yakinda. Aslinda hicbir futbolcuyu elestirmek istemiyorum bu yuzden.

Iyi oynadi, fena da bir topcu degil 18 milyon etmese de

Ama Okan hocanin sisteminde mundar olacak

Takımın başında hoca olmayınca herkes kötü gözüküyor, acilen hoca değiştirelim yoksa sezon çok ağır mağlubiyetlere gebe

valla bizim takımın en büyük ihtiyacı topu geriden çıkarma. oyuncu 10 numara da oynayabiliyor olabilir ama zaten ileri tarafta ölümüzle bile 2 gol attığımız bi oyuncu kalitesi var. mertens'i atıyosun, ziyech'i atıyosun, hiç olmadı bats giriyor forveti çiftliyorsun golü buluyorsun. ama topu oraya getiren oyuncu yoksa kaka da olsa çok bişey farketmiyor. o yüzden benim sara'dan beklentim arkadan gelip iyi top çıkarması ve bugün özellikle 2. yarıda bu sorumluluğu alıp gayet faydalı oynadı. ilk yarıda icardi'ye kestiği top da çok şıktı. para artık verilmiş onun içinden ince muhasebeye gerek yok ama iyi bi kalite ve sorumluluk sahibi bir oyuncu kazandırmışız takıma. inşallah formu yükselince skora da çok daha fazla yansıtan bi gabriel sara'ya kavuşuruz.

Adam 8 değil ki. 8 oynatan hoca. Çocuğun en verimli yeri 10 numara.

Buna bakmayıp 8 olarak aldılar ise bu hata oyuncuya değil yönetime ve hocaya yazar.
Bu adam eski takıminda çoğunlukla 8 oynamış. Neye dayanarak herkes buna 10 numara diyor anlamıyorum. Bu adam 8 numaraya alındı sonuçta

ilk yari salladim ikinci yari daha iyidi ama bir 8 degil! belhanda tarzi oynuyor.

Gayet iyi oynadı ve kalitesini belli etti.

Ama bence torreira yanına bir 6 numara alıp Sara’yı 10 numarada kullansak daha iyi olur gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhteşemdi her topu olumlu kullandı sürekli dikine oynadı ve zamanla daha da iyi olacak ben çok güveniyorum Sara'ya.

kumaşı iyi - çevresini bilmeden ezbere işi yok .

ama en büyük endişem şu ne oynadığımız ne planladığımız belli olmayan oyun düzeninde ezilmesini istemem.

Maç konusunda da değindim. Vizyonunu çok net belli ediyor. Üstünde durulması ve nokta/lider kurucu rolü verilmesi lazım. Tabii takımı tanıması da lazım. Takım adına ümidimi artıran bir performans sergiledi. Yalnız Torreira/Dries ve Sara üçlüsü baya ezilir. Burada çok istemesem de maalesef Dries>Sara vakti ve orta sahaya fizikli/kalıplı bir Torreira yardımcısı şart. Sara'da bugün bunu bağıra bağıra gösterdi.

Bu adam eski takıminda çoğunlukla 8 oynamış. Neye dayanarak herkes buna 10 numara diyor anlamıyorum. Bu adam 8 numaraya alındı sonuçta

Norwichte ilk 6 sonra 8 oynattılar. Sağ kanat ve 10 numaraya aldılar. Bunlar sırayla oldu. En iyi maçlarını sağ kanat ve 10 numara da çıkardı. 10 numara da oynamaya devam etti. Adamın 50 tane demeci var. Ben 8de de oynuyorum ama defans yapmayı sevmiyorum, serbest olmak istiyorum, 10 numara da bu yüzden daha rahat hissediyorum ve oynuyorum diye.

Tüm bunlara rağmen adamı iyi incelemeyip 8 diye almışlarsa yönetimi ve hocayı tebrik etmek lazım. Siz neye bakarsınız diye.

Geri
Üst Alt