Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu çorba takımda kaybolupta gidebilir. Durmadan havaya dikilen topla bu adam nekadar kendini gösterebilir.Gayet iyiydi, yanındakilere alıştıkça performansı da artacaktır.
Mertense kızma adam futbolu birakacam dedi. Zorla döndürdü herifi Okan beyYav adamın iyi oyuncu olduğu belliydi zaten, Norwich taraftarı bitkisel hayata girdi ayrılacağını öğrenince. Resmen yerel bir süperstar aldık. Geçen yıl zibilyon tane maçta maçın oyuncusu seçilmiş, aynı bölgedeki oyuncular arasında istatistiklerde en iyilerden olmuş, yılın 11'ine seçilmiş, çift hane gol-asist yapmış adam herhalde boş değildir.
Biraz ağır bir oyuncu ama müthiş bir görüş yeteneği var, ayaklar klas. Rakipte şöyle bir oyuncu olsa ağzımızın suyu akardı. İş ki bu adamı doğru yerde doğru rolde doğru sistemde kullanmak. Ama bizde zaten hiçbiri komple yok. İyi bir 8 alıp, bu adamı 10 numara yapmak lazım. Özellikleri ben 10 numarayım diye bağırıyor. 37'lik elemandan da kurtulmuş oluruz.
Mesela bizde gerçekten taktik-sistem vs olsa bu adamın geçen yıl kornerlerden kamyonla asist yaptığını, iyi şut attığını analiz edip bütün duran topları ona attırırdık. Bizde ise ne zaman korner atacak olsa Mertens denen şahıs buranın ağası benim dercesine elinden alıyor.
Bazı oyuncular birkaç defa kasti pas vermedi kendisine mesela. Takım çiftliğe dönmüş. Yazık olacak kendisine. Ben nereye düştüm diye düşünüyordur kara kara.
Bu adamın maçlarını izleyen sinan yılmaz bu adamın 8 numara olduğunu son maçlarda zorlu takımlara karşı oynadıkları için defansif kadrolarla çıktıklarını o sebeple 10 numara ve sağ kanata kaydırıldığını söylüyordu. Yani asıl mevkisi 10 nunara değilmiş norwich'te sezonun çoğunda 8 oynamışNorwichte ilk 6 sonra 8 oynattılar. Sağ kanat ve 10 numaraya aldılar. Bunlar sırayla oldu. En iyi maçlarını sağ kanat ve 10 numara da çıkardı. 10 numara da oynamaya devam etti. Adamın 50 tane demeci var. Ben 8de de oynuyorum ama defans yapmayı sevmiyorum, serbest olmak istiyorum, 10 numara da bu yüzden daha rahat hissediyorum ve oynuyorum diye.
Tüm bunlara rağmen adamı iyi incelemeyip 8 diye almışlarsa yönetimi ve hocayı tebrik etmek lazım. Siz neye bakarsınız diye.
3-5 haftaya yok eder sarayı muhtemelen. Yeni şeyler denemekten korktuğu için torreira demirbay mertense döner ortasahadaOkan buruk 'un mundar edeceği başka bir topçu oğlu topçu daha.
Yav adamın iyi oyuncu olduğu belliydi zaten, Norwich taraftarı bitkisel hayata girdi ayrılacağını öğrenince. Resmen yerel bir süperstar aldık. Geçen yıl zibilyon tane maçta maçın oyuncusu seçilmiş, aynı bölgedeki oyuncular arasında istatistiklerde en iyilerden olmuş, yılın 11'ine seçilmiş, çift hane gol-asist yapmış adam herhalde boş değildir.
Biraz ağır bir oyuncu ama müthiş bir görüş yeteneği var, ayaklar klas. Rakipte şöyle bir oyuncu olsa ağzımızın suyu akardı. İş ki bu adamı doğru yerde doğru rolde doğru sistemde kullanmak. Ama bizde zaten hiçbiri komple yok. İyi bir 8 alıp, bu adamı 10 numara yapmak lazım. Özellikleri ben 10 numarayım diye bağırıyor. 37'lik elemandan da kurtulmuş oluruz.
Mesela bizde gerçekten taktik-sistem vs olsa bu adamın geçen yıl kornerlerden kamyonla asist yaptığını, iyi şut attığını analiz edip bütün duran topları ona attırırdık. Bizde ise ne zaman korner atacak olsa Mertens denen şahıs buranın ağası benim dercesine elinden alıyor.
Bazı oyuncular birkaç defa kasti pas vermedi kendisine mesela. Takım çiftliğe dönmüş. Yazık olacak kendisine. Ben nereye düştüm diye düşünüyordur kara kara.
Yav o takımda herkes kosuyordur. Bizde öyle degilBu adamın maçlarını izleyen sinan yılmaz bu adamın 8 numara olduğunu son maçlarda zorlu takımlara karşı oynadıkları için defansif kadrolarla çıktıklarını o sebeple 10 numara ve sağ kanata kaydırıldığını söylüyordu. Yani asıl mevkisi 10 nunara değilmiş norwich'te sezonun çoğunda 8 oynamış