#8 Gabriel Sara

Eğer söylenen kadro kurulursa, takımda ki en kilit oyuncu sen olacaksın.

önüne bir yılan daha aldık

icardi-barış-osman-bats

besle bunları reyiz. sendeyiz artık.

Bizim gibi nöbet tuttuğuna eminim ama kanıtlayamam 😅

çok iyi adam ama çok para verdik..Başarılı olacağına eminim, mütevazi işinde gücünde bir arkadaş gibi gözüküyor..Keşke 8-9 milyona alsaydık bu erken eleştiriler gelmezdi..

Artık emin oldum forumda futbolu bir kac twitter sayfasi yönetiyor.
Sara ya ayıp ediliyor o yokmuş gibi orta saha isteniyor diyor.

Bakiyorum evet etkilenmisim ve bu basliga gelmisim.

Yönetime ve hatalarından dolayı Okan hocaya çok sinirlisiniz biliyorum ama lütfen hıncınızı oyuncularımızdan çıkarmayalım. Onlara destek olalım. Bu Jelert, Jakops vs herkes için geçerli.

Yönetim zaten çöp.
Okan hoca aşşırı formsuz başladı, bundan sonra yapacağı 1-2 hamle ile ya toparlar ya da maalesef işler iyi gitmeyecek onun için.

Haliyle elimizde kalan, ümidimiz oyuncularımız. Bunlara tutunacağız, onları destekleyeceğiz. Lütfen.

adamın üstüne gelir gelmez yük üzerine yük biniyor.

Torreira 2 senedir insan üstü istikrarla oynadığından biraz dinlenince düzelir.
valla dikkatimi çeken şey - özellikle her iki YB maçında - Torreira geçen 2 sezona göre 5 6 metre hep daha ileride...

stoperlerin önüne doğru top sektiğinde ya da kaptırdığımızda iki maçtada önde kaldı - apoyu açılmaya zorladı ve sıkıntı yaşadık.

kendiliğinden bunu yapıyor olamaz, orda sıkıntı var bence hoca direktifinden kaynaklı.

önde basıp alacağız diye açılan yerlerden hızlı pas trafiğinde önde olmasının anlamı kalmıyor pres vs için.

o işin çalışması için stoperlerinde ortasahaya yakın kaşrılaması lazım - apokerimle kolay gelsin o durumda.

Bu takımın en büyük sorunlarından biri de doymuşluk.

Şuna kimse çare bulamıyor. En son FT ile iki sene art arda şampiyon olduğumuzda da aynısını yaşamıştık.

Guardiola şey demiş ya zamanında yönetime; eğer bayern'de 2 sene üst üste şampiyon olursam ya beni ya takımın yarısını değiştirmelisiniz.

1 aydir bizimle daha iki tane 90dksi yok

bakalim osimen ne yapacak :)

Geri
Üst Alt