#8 Gabriel Sara

Gecen mac cok fazla Alex'i hatirlatti. Ligin bug'i olmasina ragmen loser fb'de cok basari yakalayamamisti.
Sara alisirsa ve Alex gibi oynarsa ligin icinden geceriz.

İstatistik kasmasini çok istiyorum Rize macinda ki asisti sayılmasını isterdim çünkü hem özgüven verir hem de mutlu ediyor.

musterih ol sevgili ali. cok saglam bir oyuncu alindi. onceki yorumumda da belirttigim gibi - oyuncu nun bold kaliteli ozellikleri var, bunlari sahada yaparken diger oyuncular kendisine sekte vurmamali.
<->
ornk ; *duran toplari cok iyi kullanir, bizim takimda kim duran topcu((frikik,korner) acikcasi halen muamma. kerem akturkoglu nun her duran topa gitmesi ve kullanmasi bizim takim ozelin de en absurd durum bu konu da. sergio nun bu yonu iyidi,onu ilk sezon ortalarinda pasifize ettiler, derken demribay geldi , degismli o,kerem duran toplari kullaniyorlar.... ziyech varsa o da basa geliyor.

net bir 1.isim belli olmali aciklanmali. penalticimiz kim ? bu da ayri belirsizlik. icardi varsa o, yoksa kim,kim gelirse......

velhasil, *gabri her turlu duran topta klastir*. hoca degerlendirecekse bu yonunu, o zaman idman da bunu genel oyunculara da deklare etmeli. saha da net olmali bu tur isler.

@Celal C. Agar o tur dar alan kendi ekseni slalol ve driftleri elit seviye de yapar. onceki detayli mesajim da bu noktaya bold vurgu yapmistim.

taze bizle vidyo bu baglam da meydana gelmesi de _guzel bir tesaduf olmus nacizane mesajim uzerine...

saygi ve selamlar.
< - bunlari yazdigim donem - *sayfa 12 olmasi lazim .

son *rize macin da : duran toplarin kendisine emanet edilmesi ve beraberinde kilit sonuclarin bu yolla gelmesi ,
ve + , yanilmiyorsam sayfa 10 veya 11 de bir diger nacizane detay mesajimda ceza sahasi icin de efektif ve verimli olmasi dolayli ,rize macindaki gol sekansinin yasanmasi karesi .

velhasil, ozellikle *duran top konusunda *hoca nin bu duruma guncelleme getirmesi(sara oncelikli) - tarafim adina alkisi hak eden pozitif bir teknik adam dokunusu .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki , @Emre Denli , @Hayri Cund , @Ali Bektaş , @Can Erden , @Halim Kırıkçı

saygi ve selamlar .

36 milyon da verilirdi gibi

Ben çok beğendim ilk yarıda,kaça aldığımız beni ilgilendirmez.

Kaliteli adam, bonservisi altında ezilmezse en geç 2 seneye 40+’a okutulabilir

hala temkinliyim
8 numara eli belinde sahada dolaşmaz!

fb maçı göreceğiz

Şut açısının olduğu iki pozisyonun da sağ ayağına gelmesi şanssızlık ama sağ ile de daha iyi vurması gerekiyor. Onun dışında çok iyi.

Aralara çok güzel bırakıyor yumuşak yumuşak afedersin.

savunmadaki zaafiyetlerine bişey diyemem, onun oyuncuyla çok alakası yok. kante de gelse çırpmaya gelmiş denebilecek arada bu yapıda. hücumda elimizi çok güçlendiriyor ama torreira'nın 2 metre sağa 2 metre sola langırt paslarından sonra ilaç gibi geldi efektiflik çabası.

Geri
Üst Alt