#8 Gabriel Sara

Maçın en çok çalım atan adamı aslında. Neden mi? Her pas aldığında baskıya gelen adamı pazara yolluyor. Her oynadığı top faydalı. Diegonel yan direk farketmiyor. Tam bir maestro.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etkisinden çıkamadım. Adamın oynadığı topun tadı içimizde kaldı.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brezilyalı Pirlo.

Vision 20
Passing 20
Long ball 20
Crossinf 20

Ortasahaya kadar bütün duran topları kendisi kullanmalı.

Deli gibi koşuyor. Verkaca giriyor pas alamıyor koşu gosteriyor pas alamıyor boşa çıkıyor pas alamıyor valla ben olsam salarim adam salmiyor hala kosuyordu
86 kere topla buluşmuş Abdülkerim'den sonra ikinci topla buluşmada. Muazzam bir rakam orta saha için.

İlk yarının belki en iyi oyuncusuydu. İkinci yarı yediğimiz gole kadar ortalarda pek görünmedi. Ayağına gelen her topu bir şekilde ileriye tehlike yaratacak şekilde oynamaya çalışıyor. Takım uyumu arttıkça çok daha faydalı olacaktır 🙌🏻

Bu adam yeterince övülmüyor bakıyorum.İlla gol asist yapması lazım övülmesi için.Herifin yapmadığı iş olmadı bu maç herşeyi yaptı.Hücuma çıkardı,dar alanda yunusla beraber çok iyi hücuma çıkardı,Rakip ortasahadan kontra çıkarken rakibini bırakmadı,Defansa yardıma geldi ne yapsın bu adam daha maşallah.Baskıdan ver kaç ile top çıkardı.Hat kıran pas attı.Fener maçında tempodan sonra yine yüksek tempo ile oynadı.

Cok guzel gidiyor, boyle devam.

Geri
Üst Alt