#8 Gabriel Sara

1730144236855.webp

Alexten sonra lige gelmis en iyi dursn top kullanan adam. Muthis orta yapoyo. Mertens hirnosu oyuna girdiği gibi butun duran toplari aldi yine delirtti bizi. Gedson’u donunda salladi bugun. Boyle devam aslanim benim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alexten sonra lige gelmis en iyi dursn top kullanan adam. Muthis orta yapoyo. Mertens hirnosu oyuna girdiği gibi butun duran toplari aldi yine delirtti bizi. Gedson’u donunda salladi bugun. Boyle devam aslanim benim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alex'i yıllarca seyrettim, net daha iyi kullanıyor Sara.

Evet sezon sonunda vedalaşırız çünkü emsalleri 70-80 milyon cidden inanılmaz ötesi oynuyor

Top 5 ligin ilk 5 takımlarında da oynar yani rahatlıkla.

Alex de Souza'nin tempolu ve daha savunmacı hali bu adam şakasız. Acaba ileride onun gibi 10 numara oynatsak nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum. Bir yandan da kendisinin tam ihtiyaç duyulan müstesna bir 8'e evrildigi de bir gerçek. Lazerle işaretliyor topun gideceği yeri

De Buyne sonrası City'de görüyorum kendisini

Derbi maçlarda malafatı ortaya çıkarıp masaya vuruyor.

Henüz 25 yaşında ve 5 senelik sözleşmemiz var. Şu realite bile rahatlatıyor be. Allah kem gözlerden, nazardan saklasın böyle devam aslanım.

A kalite futbolcu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hoca Sara için “hedefleri var milli takıma gitmek istiyor” dedi. Hayal değil.

Geri
Üst Alt