#8 Gabriel Sara

Tottenham’i geçtim City’de bile oynar bu performansla.

Osimhen ve Mertens'in üst üste golü kaçırdığı pozisyonda topa ilk dokunuşuyla birlikte attığı çalım, Tottenham savunma hattının içine dalışı o kalabalığın arasında ayağının dışıyla Osimhen'e attığı pas filan

Resmen ders veriyor

Okan Hoca bence Real Madrid’e gidebilir falan dese piyasa değeri direkt 50 olur ama hiç yok böyle marketingler..

şimdi linç yerim ama pozisyonuna göre çok top kaybediyor.
sadece bu maç için de değil elfsborg ve bjk maçları da benzerdi.
süper oyuncu ancak bir üst seviye için top kayıplarını minimize etmesi gerek

şimdi linç yerim ama pozisyonuna göre çok top kaybediyor.
sadece bu maç için de değil elfsborg ve bjk maçları da benzerdi.
süper oyuncu ancak bir üst seviye için top kayıplarını minimize etmesi gerek
2 top kaybetti dostum

Sara 'nın oyun aklını/tekniğini ne bileyim ince işçiliğini filan konuşmaya gerek yok zaten de 85 dakika oyunda kaldığı maçta 15 ikili mücadeleye girip 11 tanesini kazanmış. Bunu yaparken Tottenham orta sahasında Bissouma/Bentancur/Sarr/Maddison/Kulusevski ne bileyim Porro filan vardı

Maddison & Son & Bissouma filan izlesin de topçu görsün

Zaten hücum tarafında her maç çok dominant oynuyor Sara 80 kere topla buluşmuş, 2 kilit pası var, 5 orta denemiş 5 uzun top göndermiş filan bunlar alışkın olduğumuz şeyler. Ben Tottenham gibi bir takıma karşı şu yukarıda bahsettiğim oyunculara karşı işin mücadele ve defans tarafında neler yapmış diye bakıyorum

10 tane sahipsiz top kazanmış, 15 ikili mücadeleye girip 11 tanesini kazanmış, 5 tackle yapmış filan gerçekten oyunun her yönüyle müthiş oynadı Sara

Muhteşem bir zekaya sahip. Bazen kararsızlık yaşayıp top kaybediyor, onu da aşarsa zaten önü çok açık. 3-4 sene bizde oynar umarım.

Osimhen'e attığı pasta Fred'i bakkala yolladığı gibi beni de yolladı. Onu gördüysen iyi topçusun abi konu kapandı artık.

Müthişti yine,asisti gume gitti üzüldüm

2 top kaybetti dostum

muhtemelen en önemli özelliği top kaybetmemesi

bilmiyorum.bana son maçlarda kaybettiği toplar gözüme battı belki de
mesela elfsborg maçında yediğimiz ilk golde ortasahada kaybeden saraydı akabinde ihale barışa kalmıştı adamını takip etmediği için
futbolcu bazında top kapma,kaybetme gibi istatistikleri görebileceğim site var mı?
en azından doğru eleştiri yapmış olurum

Geri
Üst Alt