#8 Gabriel Sara

şimdi linç yerim ama pozisyonuna göre çok top kaybediyor.
sadece bu maç için de değil elfsborg ve bjk maçları da benzerdi.
süper oyuncu ancak bir üst seviye için top kayıplarını minimize etmesi gerek

Topun en çok kıymetini bilenlerden, bence bu konuda yanılıyorsun hocam. Adam hatta pası verdikten sonra konfor alanı yaratıp arkadaşından tekrar pas istiyor, oradan gelen pasın kalitesi iyi olmadığı zaman kaybetme ihtimali olabiliyor, oda aslında sorumluluk almak istemesi ile alakalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaybettiği toplar çalım denerkeneydi.kendine güveniyor ne yapalım

Premier Lig klüplerinin radarına girmiştir umarım sezon sonu takımda tutabiliriz

çok güzel transfer oldu bu adam ya. valla kim onay verdiyse emeği kimin geçtiyse nokta atışı transfer. aklı da ayağı da çok iyi.

Dün gece kayinpederdeydik kendisi koyu fenerlidir. Maci actik ama tabi devaminda feneride izlemeye kalacak dimi damat sözü ile hayhay efendim dedim.

Mac basladi baktim top saraya gelince Kayinpeder tekli koltukta bir bacak bacak ustune atiyor bir yan donuyor falan ne oluyor lan dedim icimden. Offf bunu nerden buldunuz ya fenaymis dedi tam o sirada yine kalktti bir ayaga gomlegini kumas pantolununun icine soktu o sirada dalgasinin epeyce irilestigini gordum.

Bende dedim sizin fred ve amrabatta iyi tandem. Banaa baslatma tandeminden bu cocuk fena nereliydi bu cocuk. Sonra birden hanimm soda getiir bana acil sogukk diye bagirdii..

Ovmekten bıktım yeter. yordun beni. Biraz kötü oynasa, elestirebilecek bir yerini bulsak, yok. Adam ilk top ayağına değdiği andan bu ana harika oynuyor. Gidip osimhen oveyim desem, o da aynı.

Hala biraz Saraldau'luk var ama geriye attigi bir top kaybi disinda hatasiz oynadi herif.

Picture1.webp

Kardeşim sen topçu falan değilsin. 2.ligden geldin. Hem 2.ligden adama 18m verilir mi. Dön köyüne...

Deyinde nazar değmesin Aslanıma

Dün gece kayinpederdeydik kendisi koyu fenerlidir. Maci actik ama tabi devaminda feneride izlemeye kalacak dimi damat sözü ile hayhay efendim dedim.

Mac basladi baktim top saraya gelince Kayinpeder tekli koltukta bir bacak bacak ustune atiyor bir yan donuyor falan ne oluyor lan dedim icimden. Offf bunu nerden buldunuz ya fenaymis dedi tam o sirada yine kalktti bir ayaga gomlegini kumas pantolununun icine soktu o sirada dalgasinin epeyce irilestigini gordum.

Bende dedim sizin fred ve amrabatta iyi tandem. Banaa baslatma tandeminden bu cocuk fena nereliydi bu cocuk. Sonra birden hanimm soda getiir bana acil sogukk diye bagirdii..
hayal gücüne hayranım <3

Geri
Üst Alt