#8 Gabriel Sara

çok temiz top oynadı. torreira ile belki de ikili olarak en iyi maçlarını oynadılar.
maç 3-1'ken ceza sahası dışından açıyı bulunca yapıştıracak dedim ama dağa taşa gitti :asd:

Kendisinden bir tane daha bulup orta sahayı üçlersek muazzam bir iş yapmış olacağız.

Kendisinin mevcut oyunu 2000’lerdeki Emre B. gibi. Torreira da Suat Kaya ile çok benzer profiller.

Emre-Suat-Okan üçlüsünden 1 tanesi kaldı geriye.

Hem çok yetenekli
Hem mükemmel bir takım oyuncusu
Hem çok efendi bir karakter
Hem duran topta elit seviye kalite
Hem de oyun zekasının zekatını verse herhangi bir orta saha oyuncusuna level atlatır

Bu adamı bulan da alan da razı olsun
Hem sempatik hem yakışıklı
Doğrusu çok mert bir delikanlı
Bir gülüşüyle kalbimi çaldı
Seviyorum, onu çok seviyorum

Bıyığı niye kesmiş aslan

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yakında uzaktan golleri de başlayacak..Saha disinda da inanılmaz kaliteli işine gücüne de bakan bir adam..

Toreyra ve Sara aynı anda kenara almamamız lazım en az biri sakat değilse kesinlikle sahada kalmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin aşığınız be adam. Brezilyalının tempolusu da adamın aklını alıyor işte böyle. Alman gibi fizik kondisyon var herifte. Torre sara varken sahaya 3. orta sahayı atmak fazla defansif kaçar bizim için. Bu adamlar varken at ileri hücumcuları bir tane de koşan kanat barış sallai rashica gibi keyfine bak.
G.sara <3

Dün çok iyiydi maşallah ya. Artık Okan hocanın duran topu tamamen vermesi lazım. Bu şekilde adamın ayarıda bozuluyor kendini rahat hissetmiyor.

Geri
Üst Alt