#8 Gabriel Sara

Kendisinin oyun görüşü elit seviye. Ve üstüne muazzam tempolu bir oyuncu. Bir kez olsun durduğunu görmüyorsun sürekli bir yerlerde koşu halinde.

Bu adamı yedekleyecek bir oyuncu almamız şart ya da Efe’yi sık sık oynayacağız. Efe potansiyelli çocuk ve bence Sara’nın dibinden ayrılmaması lazım

Kaliteli ve karakterli bir adam 10 kişi kalınca defansif olarak yükü arttı ona rağmen hiç oyundan düşmedi maç boyu.

Bi tane taç atışında gelen topa dokunmadan öyle bir döndü ki dört kişiyi oyundan düşürdü

Çok hoş idi

Allah nazardan saklasın muthiş zeki ve oyun görüşü mükemmel bir oyuncu daha ona top gelmeden kime pas vereceğini belirliyor.Böyle topçular bulmak lazım

bize gelen herkes şut çekmeyi unutuyor diyoruz ya o durum öyle değil sanırım.

deli dana gibi koşmaktan nabız hiç düşmüyor, yüksek nabızda da herifler topa tam konsantre vuramıyor. yoksa geçen sezon topa zımba gibi vuran adamın daha iyi şut bile çıkaramaması rastlantı olamaz sanırım.

bu konudan bağımsız sivas maçı muazzam oynadı, bence en iyisiydi.

İster 4-3-3, istersen 3-1-4-2 vs fark etmez,

Torreira - Sara'nın yanına bir hücumcu 8 numara, yani şöyle bi 8,5 numara eklersek tadından yenmez.

Suat Kaya = Torreira
Emre Belözoğlu = Gabriel Sara
Okan Buruk = ?

Meşhur üçlünün son ismini bulmamız lazım. Eğer 30'lu yaşlarının başında olsaydı Mertens derdim ancak 38 yaşında.

Yani Onyedika falan gibi bir isim olmaması gerekiyor gelecek oyuncunun.

Torreira - Sara'nın yanına bir hücumcu 8 numara, yani şöyle bi 8,5 numara eklersek tadından yenmez.

Suat Kaya = Torreira
Okan Buruk = ?

Meşhur üçlünün son ismini bulmamız lazım. Eğer 30'lu yaşlarının başında olsaydı Mertens derdim ancak 38 yaşında.

Sallai de tam Ümit Davala bu arada.

Suat Kaya = Torreira
Okan Buruk = ?

Okan buruk mertens oluyor işte ama onun yerine 10 yaş gencini bulmamız lazım, yinede rlinden geleni yapıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gabriel Sara. Player of the match net şekilde. İnanılmaz oynadı ve geriden çok iyi oyun kurdu. Takımın en iyi oyuncusu olduğunu düşünüyorum Sanchez ile birlikte. Şu süreçte senin kaliten ve varlığın bizim için çok değerli, çok önemli. Sambaya devam 💛❤️🦁🇧🇷
-f0z6to.webp

Geri
Üst Alt