#8 Gabriel Sara

Muadili yok.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1737283400742.webp

Bir haber buldum, Kiev ve Konya maclarinda da yokmus. Bu iki mac da malesef zorlu gecer.

Takımla çalışmamış yine. Ajax'a yetişmesi lazım

arkadaş ne kupa maçıymış ya. adam sakatlandı kendine gelemiyor. ulan o maçı da kazanamadık bi de püüühhh

Kiev ve Konya maçlarında kesinlikle riske etmeyelim. Her iki maçı da onsuz kazanabiliriz.

Ajax deplasmanında ise o maçın anlamına göre karar veririz. Düşük ihtimal de olsa formaliteye dönebilir o maç belki.

Antep'e full düzelir zaten. Hiçbir şeyi kalmaz.

Kiev ve Konya maçlarında kesinlikle riske etmeyelim. Her iki maçı da onsuz kazanabiliriz.

Ajax deplasmanında ise o maçın anlamına göre karar veririz. Düşük ihtimal de olsa formaliteye dönebilir o maç belki.

Antep'e full düzelir zaten. Hiçbir şeyi kalmaz.
Hatayı kazanamadık, bunları da kazanamayabiliriz, çok kötü oynuyoruz üstad, maç çözen biri olmayınca tıkanıyoruz. Gabri en azından bir orta açıyor maç çözülüyor. :/ Oyun gücümüz son haftalardır yerlerde

bruma da zamaninda capraz koparmisti dandik bir kupa macinda

kupa maclarinda as oyuncular ile cikmak akil isi degildir hicbir zaman

yedek oyuncular ne güne duruyor

derbi olmadigi sürece her zaman yedekler ile cikilmali

Tüm plan istek AntepGazispor maçında sahada olabilmesi üstüne şekillenmeli.

Hatayı kazanamadık, bunları da kazanamayabiliriz, çok kötü oynuyoruz üstad, maç çözen biri olmayınca tıkanıyoruz. Gabri en azından bir orta açıyor maç çözülüyor. :/ Oyun gücümüz son haftalardır yerlerde
Kazanacak pozisyonlara fazlasıyla girdik. Çok kötü değiliz bence.

Bu arada Sara'nın tabiki oynamasını isterim ama riske etmeyelim diyorum. Konya'da bir olumsuzluk nüksederse, Antep'te olmaması daha kötü olur bence. Yoksa full iyileşik ise tabiki oynasın.

Kazanacak pozisyonlara fazlasıyla girdik. Çok kötü değiliz bence.

Bu arada Sara'nın tabiki oynamasını isterim ama riske etmeyelim diyorum. Konya'da bir olumsuzluk nüksederse, Antep'te olmaması daha kötü olur bence. Yoksa full iyileşik ise tabiki oynasın.
Riske edilmemesi konusunda hemfikiriz üstad, o kısma muhalif olmamış idim aslında. Sara oyun gücümüzü çok yukarı çekiyor, yokluğunda oyunumuz krize girebiliyor ve muadili yok bu sebeple yokluğunda puan kaybı ihtimalimiz yüksek demek istemiş idim. Kiev ve Konya maçlarında ben rahat 3 puan alırız diyemiyorum maalesef son haftalara bakınca.

Takımın en önemli futbolcusu. Sakatlığından beri rezilliklere doyamıyoruz.

Geri
Üst Alt