- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Muadili yok.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatayı kazanamadık, bunları da kazanamayabiliriz, çok kötü oynuyoruz üstad, maç çözen biri olmayınca tıkanıyoruz. Gabri en azından bir orta açıyor maç çözülüyor. :/ Oyun gücümüz son haftalardır yerlerdeKiev ve Konya maçlarında kesinlikle riske etmeyelim. Her iki maçı da onsuz kazanabiliriz.
Ajax deplasmanında ise o maçın anlamına göre karar veririz. Düşük ihtimal de olsa formaliteye dönebilir o maç belki.
Antep'e full düzelir zaten. Hiçbir şeyi kalmaz.
Kazanacak pozisyonlara fazlasıyla girdik. Çok kötü değiliz bence.Hatayı kazanamadık, bunları da kazanamayabiliriz, çok kötü oynuyoruz üstad, maç çözen biri olmayınca tıkanıyoruz. Gabri en azından bir orta açıyor maç çözülüyor. :/ Oyun gücümüz son haftalardır yerlerde
Riske edilmemesi konusunda hemfikiriz üstad, o kısma muhalif olmamış idim aslında. Sara oyun gücümüzü çok yukarı çekiyor, yokluğunda oyunumuz krize girebiliyor ve muadili yok bu sebeple yokluğunda puan kaybı ihtimalimiz yüksek demek istemiş idim. Kiev ve Konya maçlarında ben rahat 3 puan alırız diyemiyorum maalesef son haftalara bakınca.Kazanacak pozisyonlara fazlasıyla girdik. Çok kötü değiliz bence.
Bu arada Sara'nın tabiki oynamasını isterim ama riske etmeyelim diyorum. Konya'da bir olumsuzluk nüksederse, Antep'te olmaması daha kötü olur bence. Yoksa full iyileşik ise tabiki oynasın.