- 22 Ağustos 2024
- 2.398
- 1.728
- 973
Rakip karşılamada ve orda baskıda biraz saçmalıyor. Kesinlikle ön tarafın adamı. Zaten lemina'dan sonra bu özelliğini gösterdi. Attığı şut girse enfes oğlu enfes olacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En başta son paragraf olmak üzere hepsine katılıyorum.Yani Sara'nın maliyeti belli, bu kadar skordan uzak görüntüyle bekleneni vermediği aşikar. Barış için de konuşulan bedeller belli, şu anki hali o rakamların çok uzağında.
Tabii ben asıl sorunu belli yapıtaşlarının eksikliğinde görüyorum.
Oyunu hızlandıran, oyuna dahil olan bir kalecimiz yok.
Oyunu önde oynamamızı sağlayacak güven veren bir sol stoperimiz yok.
Lemina'nın şu an almaya çalıştığı rolü sağlayacak birisi yoktu ona Lemina çözüm olabilir.
Hücuma akıl katacak sadece Mertens var, o bölgede nabzı düşük inceci birisi yok.
Dribbling kalitemiz düşük, Yunus buna bir çözümdü ama o yokken dikine çalım atacak adam kalmadı.
Bu ve benzeri eksikler diğer oyuncuların da potansiyellerinin uzağında kalmasına sebep oluyor.
Sara'yı ben de yüksek potansiyelli görmüyorum, buradaki algının aksine. Bu seviyede hızı olan bir oyuncu Tony Kroos olmalıki üst seviyeye çıkabilsin, dikine dribblingi de yok. İyi ama 30-40 milyon euroları görmesi anca es kaza Brezilya milli takımına çağrılıp süre bulmasıyla mümkün olabilir.En başta son paragraf olmak üzere hepsine katılıyorum.
Aslında saranın skor gücünüde geçiyorum..Takımın oyunuylada çok alakalı..Osimene bile zorla gol attıran bir takımız.
Ben kendi çapımda bu oyuncuları analiz ediyorum.Sara hızlı bir adam değil.Hatta baya ağır sayılabilecek bir oyuncu.Bunun yanında top çalması zayfı.Çünkü yeterince sert ve hamleli değil.Topla dribling yok.Şutları zayıf..Herkesin aksine duran topları mertensden iyi kullandığını düşünmüyorum.
Tabiki kötü veya yetersiz demiyorum ama beklentileri ona göre ayarlamak lazım.Bence o ilk öve öve bitirilemeyen zamanlarla şimdi arasında çok fark yok.Şimdi biraz daha fazla top kaybı yaptı.
Barışda muhteşem bir fizik var.Ama kullanamıyor.Futbol aklımı dersin zekasımı dersin çok ciddi problemli.Bununda düzeleceğini düşünmüyorum.Ara ara fark yaratacak maçları oynar.Ama genel anlamda böyle devam eder.
Benim düşüncem bu tür adamları piyasa yapmışken hemen elden çıkaracaksın.Ben barışın avrupada üst düzey liglerde tutunabileceğini düşünmüyorum.Bu onu tabiki kötü yetersiz oyuncu yapmaz.Ama gerçekleri görüp ona göre hareket etmemiz lazım.
Açıkcası 20 milyona saradan daha özellikli bir orta saha oyuncu alınabilirdi.
Genel anlamda tabiki bu adamlar kötü yetersiz demiyorum.İlk 11 de oynarlar.
Ama beklentileri doğru oluşturmak lazım.Piyasa yapmış bu tarz oyuncuları teklif geldiğinde hemen satacaksın.Yok 40 milyon yok 50 milyon demekle bu iş yürümez.
Evet öyle bir oyuncun vardır ki mesela ribery bu sene aatmasan seneyede her türlü istediğin fiyata satarsın.Ama bazı oyuncular böyle değil..İşte burada işi bilen yönetici devreye girer.Oda bizde olmadığı için türlü türlü fiyaskolara inza atılıyor.
Bravo doruk agabeyElinde Alex de souza var ama sen gidip ona mehmet aurelio muamalesi yapıyorsun.
acilen gizli forvet gibi bir yerde oynamalı
Bize öncelikle futbolu bilen bir yönetim ekibi gelmeli diyebilir miyiz?Sara'yı ben de yüksek potansiyelli görmüyorum, buradaki algının aksine. Bu seviyede hızı olan bir oyuncu Tony Kroos olmalıki üst seviyeye çıkabilsin, dikine dribblingi de yok. İyi ama 30-40 milyon euroları görmesi anca es kaza Brezilya milli takımına çağrılıp süre bulmasıyla mümkün olabilir.
Bu kadar bonservis harcama imkanı varken çok kötü kullandık bütçeyi, zamanında bütçesizlikten yapılan kiralık, yüksek maaşlı transferleri eleştiriyorduk ama bollukta da batırdık. Net bir şekilde ederinin altına aldık diyebileceğimiz belki tek Lemina var, diğer hiçbir oyuncu maliyetinin oyuncusu değil.
Yazınki kadroyu düşünelim, 80 milyon euro bonservis harcadık yazdan bu yana, bir sağ bir sol bek bir ortasaha bir tane de kaliteli ofansif orta sahayı bu bütçelere kolaylıkla alabilirdik iş bitirici yöneticiler olsa. Üstüne Osimhen ve belki bir kiralık oyuncuyla çok iyi bir kadroya ulaşabilirdik.
Stoperde deneyelim o haldebu cocuk kaleye ne kadar yakin oynarsa o kadar cok is yapar .. sagolsun okan bey defansif ortasaha gibi kullanip bitiriyor kardesimizi,,,