#8 Gabriel Sara

şimdi de buna mı sardınız
Buna sarmak denmez.Sarma nasıl olur bilirmisin sen ve senin gibi birkaç kişinin torreraya yaptığı sarmadır.
Saraya gelirsek ben sarma falan görmüyorum.Yumuşak eleştiriler görüyorum.Gerçekleri görmemek için yok okanın antremanları yok sakatlık falan mazaretleri uydurularak savunmak için zorlayanları görüyorum.Mesela Yunus olmasa şimdi ne durumdaydık Allah bilir.Ama bak sayfasına ne acımasız yorumlar yapılıyor.Veya başka oyuncu..Sara daha fazla eleştiri alması gerekirken bunların binde birini bile almıyor.
Her oyuncu özelinde objektif olmak lazım.
Neyse onu belirtmek lazım.
Sara var olan özellikleri itibariyle 20 milyon edecek adam değil.Bu ilk geldiğindede böyleydi şimdide böyle .Bundan sonrada değişmeyecek.Belki bir dahaki maç asist yapacak uzaktan gol atacak.Ama bu durum değişmeyecek.

Sahada yürüyor yav.

Hele ofsayt olup kaçırdığı pozisyonda hayretele izledim.
Sana ne oldu bilader

Şu maliyetlerle bir Türk olsa çarmıha gerilip bilekleri civilenmisti. Ülke karışırdı. Bu adam bu yaşta gamsızlıkta selcuk, feghouli ve belhanda nin son dönemlerini yakaladı daha şimdiden.

Tam iyiye gidiyor diyoruz skandal bir performe koyuyor. Bence tam iyileşmedi ama üçlü orta saha net şekilde yaradı kendisine

Seneye bu rolde devam etmeli. Yunus'la yakın oynarken daha etkili oluyor. Aslında bunların arkasında bir de Mariano olacaktı var ya ahh ulan ahh

Çok daha iyi olmalı ama o ışık net şekilde var. Sezonun geneline bakınca hala memnunum kendisinden. Özbek ve şürekası çok daha kötü birini çakabilirdi bize

şimdi de buna mı sardınız
Sarılmayacak gibi değil. Atletik değilsen bireysel becerilerin olacak. Malesef gamsızlıkta nirvanaya çıktı şu an. Bazi becerileri de yok gibi nerdeyse. Şut yeteneği fm tabiriyle 4 falan. 18 milyon euro verdik bu adamın bu ligte manyak fark yaratması lazımki avrupa da bize katkı vereceğini düşünelim. Malesef şu an hiç bişey düşündürtmüyor. Brezilya aski tutan brezilyalilardansa sictik.

Buna sarmak denmez.Sarma nasıl olur bilirmisin sen ve senin gibi birkaç kişinin torreraya yaptığı sarmadır.
Saraya gelirsek ben sarma falan görmüyorum.Yumuşak eleştiriler görüyorum.Gerçekleri görmemek için yok okanın antremanları yok sakatlık falan mazaretleri uydurularak savunmak için zorlayanları görüyorum.Mesela Yunus olmasa şimdi ne durumdaydık Allah bilir.Ama bak sayfasına ne acımasız yorumlar yapılıyor.Veya başka oyuncu..Sara daha fazla eleştiri alması gerekirken bunların binde birini bile almıyor.
Her oyuncu özelinde objektif olmak lazım.
Neyse onu belirtmek lazım.
Sara var olan özellikleri itibariyle 20 milyon edecek adam değil.Bu ilk geldiğindede böyleydi şimdide böyle .Bundan sonrada değişmeyecek.Belki bir dahaki maç asist yapacak uzaktan gol atacak.Ama bu durum değişmeyecek.
torreira gezmeye başladı yine sahada izlemeye devam edin

sene sonu gönderecegiz

Ofsayt denildi ama Eren'in pasındaki vuruşu kabul edilemez. Ne saçma vuruştu öyle. Ayağının ayarı tamamen kaçmış.

Kendine gel aslanım, Allahını seversen 3-4 maç oyna bitiyor zaten..

Torreira ve Leminanın kaldığı senaryoda gelecek sezon ilkay gelirse Sara kesik yer.

bu 3lü de çalışmayan nokta kendisi gibi duruyor.

Elli defa dedik bu da 51 olsun: bu adam gerçekten iyi olsaydı, hele de 20 mil euroluk bir oyun oynasaydı premier ligden hiç olmazsa orta alt sıra takımlar alırdı. Kimse dönüp bakmadı bile transfer döneminde.

torreira'nın sezon boyunca taşımaya çalıştığı başka bi topçu işte

3 sezondur aynı terane

Şuanki formu Berkan'ın dahi gerisinde. Artık kızağa çekilmesi gerekiyor. En güvendiğimiz duran top konusunda bile topa vuracak gücü olmadığı bariz belli oluyor.

Şu an en çok performans vermesi gereken dönem bu arada. Bu adam gelirken ben 6/8 numara değil 10 numarayım diye bağırıyordu.
Gol/Asist katkısı, uzaktan şut yeteneği, duran top ustası olması, kaçan adamlara milimetrik pasları vs vs.
Bize gelince Mertens'in varlığı ve performansı sebebiyle orta sahadaki rolü bir türlü oturmamış ve 6/8 karışık her işi yapmaya çalışan, ortalama üzeri performans veren ama bir türlü ulan işte bu be dedirten bir oyun da oynamayan bir görüntüde idi.
İkinci devre ise Mertens'in kesik yiyip Lemina'nın gelişi ile kendisi de daha net bir rolde oynuyor aslında.
Çünkü Lemina'nın rolü oturdu artık. İlk birkaç maç Torreira ile rol karmaşası yaşadılar ama şimdi o mevzu yok artık.
Lemina arkada gerektiğinde stoperleri de 3'leyerek kesici rolde takılıyor.

Torreira da birkaç maçtır tam bildiğimiz Torreira gibi performans vermeye başladı. Serbest 8 gibi önde dönenleri topluyor, rakibe baskı yaparak topu kapmaya çalışıyor ya da rakibi uzun vurmaya zorluyor.
Yani Sara'nın rolü artık daha belirgin, rahat rahat ofansif işlerini yapabilir ama fizik kondisyon açısından inanılmaz kötü durumda. 1 metre mesafeden topa vuracak mecali yok. Bu adam Norwich'te kaleciyi de topla beraber içeri sokuyormuş videolarda.
Hani Okan zaten transfer ettirdiği oyunculardan performans alamadığı için oyunculara çok eleştiri getirmiyorum normalde ama Sara ve Morata baya baya hocadan bağımsız olarak bitik durumdalar.
Hani bir de biraz kıpırdadığında tamam bu sefer artık toparladı herhalde diyorsun ama 2 maç sürmüyor o da.
İnşallah yeni gelecek hoca ile toparlar. Aksi halde 18 milyon Euro ile Tabata ayarında bir transfer şu an itibariyle.

Son düzenleme:
lan Osimhen in miss gibi asisstini yedin ya tüh rezil herif

Ben dünkü maç için kafamda 4-1/4-0 gibi skorlar vardı bu elemanın şuayipleşeceğini hesap edememişim.
Buna gelen pozisyonlar mertense falan gelse hattrick yapar.

Hoca mı konuşur, başkası mı çeker bilmiyorum da herif sahada koşmuyor la bildiğin hızlı tempoda yürüyor. Hadi buna okey kaleyi görünce topu kaleye sen atmayacaksın da sanchezden mi bekleyelim.

Geri
Üst Alt