#8 Gabriel Sara

Şut çekemeyen brezilyalı çok nadir görülür. Alex gibi plase sert şutlar atar diye bekliyorduk, çok yumuşak ve basit şutlar çekiyor

Geldiğinden beri 8-10 kilo almış gibi bir hali var. Acayip hantal geliyor bana.
Gerçekten dünya çapında olmadığı sürece bu maliyetler bizim belimizi büker.
Aldığımız fiyata satabilirsek kafi. Maaşı da gereksiz yüksek zaten.

Maalesef Kerem Demirbay da bu kadar oynardı zaten yani üzücü iyi filan diyenler ne bekliyor da ne buldu iyi diyor anlamıyorum ilk geldiğinde yine ince çalımlar, güzel paslar filan atıyordu ama 3-5 aydır yokları oynuyor hiçbir şey katmıyor.

Bir tane Norwich taraftarı aldığınız fiyata geri alırız diyordu. Acaba klüpte bir ağırlığı var mıdır?😁

Şut
Dripling
Kilit Pas
Pas istasyonu olma.
Bu özelliklerden hangisine 10 üzerinde 7+ verirsiniz?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı şartlara şerki alabilir miydik ki? İşin içinde Gardi ve ET olsa

Bu kadar süreyi Berkan alsa daha fazla skor katkısı verirdi. Şuana kadar hayal kırıklığı. Çoğu maç kötüydü diyemem ama sezon başında ağzımıza 2 parmak bal çaldığından beri 20 milyonu hakedecek bir numarasını göremedim.

Doğru bir 10 alırsak gelecek sezon orta alanda 3 tane farklı oyun oynayacak takıma sahip olabiliriz. torreira-lemina- 10 veya torreira-sara-10 gibi. bazı maçlarda dün ki orta sahada olabilir. Önemli olan okan hocanın bu rotasyonu doğru yönetmesidir. kaç yıldır orta alanda yaşadığımız sıkıntıyı hem gidermiş oluruz hem de oyunumuz daha çeşitli hale gelecektir.

Oyuncu faydalı oyuncu oyun görüşü geriden oyunu yonlendirmesi iyi lemina ile birlikte baya iyi oldular

Sorun adamdan 10 numara oynamasını beklemek sırtı dönük top alıp oyunu kuramıyor bu repertuvarında yok

Bunu akturkogluda yapamadı sadece mertens ve yunus bu kalibrede oyuncu

Oraya şutu golü ceza sahası koşusu olan bir adam alırsak seviye atlariz

Örnek Sigurdsson Baumgartner tarzı
Toreira bile dünya kadar pozisyona giriyor bize taliscanin savunma yapanı lazim

Eylül ayında baba oldu demişlerdi. Baba mı oldu dede mi oldu iyice araştırılsın

1 tane ikili mücadele aldığını görmedim. değil 20 milyon 3 milyona bunun gibi sürü adam bulunur.

Geri
Üst Alt