#8 Gabriel Sara

Çalhanoğlu'nun adı geçiyorsa Sara gidici demektir. Sakatlıktan sonra biraz düşmüştü ama gitmesini istemem açıkcası.

Rusya'ya falan satma için zorlama işlerine girmeyek de. Gerisi önemsiz. Ben West Ham'ın ilgisinin somut olduğuna inanıyom bu arada. Paqeuta davasına bağlı olarak

Ederi geldiğinde gitmesi gerekenlerden.

20m euro maliyetten söz ediyoruz. Yoska 7-8m Euro'ya gelse kalması makul olurdu.

Belki de Hakan Çalhanoğlu transferi Sara satışı ile karşılanacak. Göreceğiz.

Bu sene geçen sezondan çok daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Norwichde de ikinci sezonda yükselmiş
Rolüne bağlı

10 no oynayıp skor üretememeye devam ederse daha da sıçar Şimanski gibi

Akan oyunda en son skor katkısını ne zaman yaptı?

Sara satilmamali. Takım içinde motive unsuru ve herkes tarafından seviliyor. Postlarinin altına bakın bütün takim MVP yorumu yapmış. Cok yetenekli. Barış en az 5 6 asistini yemiştir. Tescillilerin maçlarında sahanın en iyilerindendi.Ben şahsen çok seviyorum. İsimli forma kolay kolay almadım ama sara alacağım. Hakan için saradan vazgeçilmez. Hakan iyi topçudur ama saradan vazgeçmemeliyiz. İlk senesinde bence harika işler de yaptı.

Sara satilmamali. Takım içinde motive unsuru ve herkes tarafından seviliyor. Postlarinin altına bakın bütün takim MVP yorumu yapmış. Cok yetenekli. Barış en az 5 6 asistini yemiştir. Tescillilerin maçlarında sahanın en iyilerindendi.Ben şahsen çok seviyorum. İsimli forma kolay kolay almadım ama sara alacağım. Hakan için saradan vazgeçilmez. Hakan iyi topçudur ama saradan vazgeçmemeliyiz. İlk senesinde bence harika işler de yaptı.
satıcaz

Yanılmıyosam bonuslarla €23m gibi bi para verdik. Satacaksak en azından bi €30m falan gelmeli ki sattığımıza değsin. O da hakkaten gitmek istiyosa yani. Kalmasından asla rahatsızlık duymayacağımız klas 1 isim

Forumda futboldan anlayan kalmamış, böylesine zeki top class bir oyuncu satılsın ne demek. Özellikle seneye dev arenada olası başarı halinde gösterirse çok rahat rekor paraya gidecek bir yetenekten bahsediyoruz. Üstüne bir de Brazilyelı sol ayak karizmatik ve göze hoş gelen bir oyuncudan bahsediyoruz.
Biz oyuncuyu hep sonuö odaklı izliyoruz. Gol asist katkısı vs. Futbol bundan çıkalı çok oldu. Saranın istasyon oluşu atal hazırlaması bunlar top level . Üstüne sen bu oyuncuya çok ciddi pres yaptırıp efektifliğini iyice azaltıyorsun.
bugün Alex gs de olsaydı ve bu şiddette pres yapsaydo ne kadar etkili olurdu ki Sara hala efektif oynamaya geniş daha görüşüne kısa ve uzun daha içi vizyonuna sahip. Kabul sakatlık sonrası iyi dönmedi… güzel bir hazırlıkla Top seviyede oynamaya devam edecektir. Kıymeti bilinmeli..

Resmen akıl tutulması ya Hakan için sarayı satmak. Hakan transferinin hiç bir artısı yok takıma artı adam avrupada yabancı. İstediğimiz oyun tarzda değil aşırı maliyetli yaşlı egolu primadonna bir herif. Duran top desen Sane var Sara var. Aşırı saçma bir transfer ya üstelik sistem oyuncusu frankowski gibi atıl durabilir takımda

Geri
Üst Alt