#8 Gabriel Sara

ruiz tabiki çok üstün

ama sara da tipik bir 10 numara oynamıyor ki üstelik biz de 3 adet sekiz oynasak daha iyi gibi çünkü sara fakir fabianı işte

adamı bugün özellikle izledim önde barış ile ilk presi yapıyor sonra bakıyor ki top çıkmıyor gelmiş stoperden top alıyor ceza sahası önünde bitiyor

ruizi böyle kullanmıyor psg

şut kalitesi ilerlemeli ama adam saha içinde 100 işin 90ını doğru yapıyor

biz 20 milyona daha golcü ve gerçek 10 numara alsaydık deniliyorsa onu anlarım ama bu saranın tercihi değil
Mevcutta 8 oynasa ikili tandemde yine zaafiyet yaratır büyük maçlarda. Sara Torreira defansif açıdan patlıyor çünkü.

Torreira’dan bile daha az skor üretmesi benim gözümde kabul edilebilir değil ki onun daha fazla olumlu ek özelliği var.

Neyse göreceğiz sezon içinde, ben iyi çalışmadığını düşünüyorum.

skor katkisi yetersiz

bir sure sonra butun hucum hatti saglikliyken muhtemelen kesilen kendisi olacaktir

osimhen yunus sane baris 4 lusu ayni anda sahada olmali

yunusa formasini kaptiracaktir

İlginç bir adam maç bittiğinde iyi mi oynadı kötü mü oynadı anlaşılmıyor. Skordan bu kadar uzak olması can sıkıcı çünkü gerçekten hiç gol bölgelerinde bulunmuyor, Norwich'te böyle değildi ceza sahası yayından attığı onlarca gol vardı. Onun dışında dikine attığı kilit paslar fark yaratıyor attığımız 2. golde nefis pas verdi keza duran topları müthiş kullanıyor geçen sezondan beri. Defansif katkı ve mücadelesi de fena değil ama sanki hep daha fazlasını yapabilecekmiş gibi hissettiriyor. Gerçekten tam olarak çözemediğim bir oyuncu.

İlginç bir adam maç bittiğinde iyi mi oynadı kötü mü oynadı anlaşılmıyor. Skordan bu kadar uzak olması can sıkıcı çünkü gerçekten hiç gol bölgelerinde bulunmuyor, Norwich'te böyle değildi ceza sahası yayından attığı onlarca gol vardı. Onun dışında dikine attığı kilit paslar fark yaratıyor attığımız 2. golde nefis pas verdi keza duran topları müthiş kullanıyor geçen sezondan beri. Defansif katkı ve mücadelesi de fena değil ama sanki hep daha fazlasını yapabilecekmiş gibi hissettiriyor. Gerçekten tam olarak çözemediğim bir oyuncu.
Belki Okan Hoca ona farklı bir görev veriyor.

Ama zaten Lucas - Lemina ile baya defansif ve dinamik bir DMC tandemi oluyor.
Normalde AMC dedin gibi gola daha yakın olmalı.

Bir de şu karşıdan frikiklerde artık topu sane'ye teslim etse sanırm iyi olur abi. Gerçekten çok kötü frikik kullanıyor.
Dünkü frikik fecaat. Kaan kalecinin soluna çok güzel keserdi. Sara topa vurmayı unuttu bizim takıma geldiğinden biri. Tek şutu fenere kaleye bulan oda gol oldu

İngiltere de mesafe farketmeksizin her yerden golü vardı acayip heyecanlanmıştık burada maalesef adam akıllı şutu yok

Araya 3-4 tane yılanı saldı. Daha ne yapacak? Her maç böyle gol attırsa zaten yeterli.

MEH derim dünkü performesine ANCAK bu sezon iyi işler yapacağına dair inancım da pekişti

adamı deli dana gibi kosturup gol bekleniyor enteresan

dün heryerdeydi

Patates tarlası zemine rağmen gayet iyi başladı sezona. İlla skor yapmasına bence çok gerek yok zaten bu yıl 5 tane falan atar.

Bizim gol atacak çok fazla oyuncumuz var ve neredeyse hepsi A kalite oyuncular.

O yüzden topu onlara getirecek organizasyonu kurup doğru yönetsin benim için okeydir.

Lemina-Torreira ikilisinin bu kadar iyi olmasına onunda katkısı büyük hem defansif hem de ofansif anlamda.

Biz her an geçiş yiyebilecek bir takımız o yüzden Sara'nın oyunun iki yönünü de ortalama seviyede de olsa oynamasına bence çok ihtiyacımız var.

Sakatlık sonrası bayağı bir eleştirmiştim hatta yazın kampa şişip duba gibi gelir diye çok korkmuştum da çok şükür öyle olmadı.

yine marjinal çıkışı ben yapayım

bu adama yapılan ağır eleştirilerin önemli bir kısmını ezber olduğunu belhanda benzetmesinden anlayabilirsiniz

belhanda sneijder konusu ve maaş olayı gibi yönetimin saçmalıklarını kurbanı olması dışında galatasaray kariyerinde oldukça iyi performans göstermiştir

1 sezon önce lime lime dökülen de Jong ile filan sahada yürüyen takımın taş gibi bir takım olmasının temel taşlarındandır

2 şampiyonluk kazanan takımın baş aktörlerindendir ve kendi profiline uygun rolü de büyük oranda iyi yerine getirmiştir

derbi kabusunu geri döndüren, kadıköyde sinmeden sahada çarpışan takımın parçasıdır

ama 3 gol fazla atıp lincoln gibi iki dizinde top sektirip soğuk deplasmanlara gitmek istemese tapılırdı

Geri
Üst Alt