#8 Gabriel Sara

ifblilerin şmanski ile sara kıyasladıkları video Uğur Meleke analizi hak verdim hakikaten herif topu yetiştiremiyor bile altıpasa, sürekli ön direğe gidiyor topları. Asist yok gol yok bomboş koşuyor sadece. Her hocada bayılıyor.

Sara gövde olarak daha kalın bir oyuncu ondan, oda koşuyor ve ek olarak öldürücü duran top kabiliyeti var son maçta bile asiste dönüşmese de ne toplar attı kornerlerde. Pozitif enerji yayan takımda sevilende bir topçu.

Eleştiriyorum ama gerçekten gördüğüm en iyi duran toptan orta açan adam. Çok acayip bir yeteneği var bu konuda.

İlkay'ın gelmesini çok istiyorum ama Sara yedek kalacak topçu değil. Aynı şekilde Lemina'da yedek olmaz adam ortasahaya geçen sezonu kazandıran etkiyi yaptı. Sara - Toreira ile tam olmuyordu.

Yani biraz adam geçip ara pası verebilse herşey harika olacak ama durumlar böyle.

İlkay'ın gelmesini çok istiyorum ama Sara yedek kalacak topçu değil. Aynı şekilde Lemina'da yedek olmaz adam ortasahaya geçen sezonu kazandıran etkiyi yaptı. Sara - Toreira ile tam olmuyordu.

Yani biraz adam geçip ara pası verebilse herşey harika olacak ama durumlar böyle.

Bir yandan şu var renktaş, İlkay yaşı itibariyle sürekli sürekli 3 günde bir maça çıkartacağımız bir oyuncu da değil. Üstelik Lemina'yla ilgili gelen haberler, kendisinin sakatlanmasa da arka arkaya maç yaptığında adele ağrıları yaşadığı yönünde.

Günün sonunda orta saha rotasyonu rahatlıkla sağlanabilir.

Ancak Okan hocanın yedek kalmayı sorun etmeyecek bir OS'ye ok olduğunu düşünüyorum. Çünkü 4-3-3 oynadığında önde 3 tane yerin var ve ilk 11 olmayı isteyen 5 tane hücumcun var. Sürekli zaten 2 tanesini idare etmek zorunda kalacaksın, arada 4-2-3-1'e dönüp belki o yedek 2 hücumcudan birini 10 no gibi kullanacaksın vs.

Bu oyuncu idaresi kısmı çok ama çok atlanıyor.

Sara'nin GSC fanclubi malesef pek büyük degil ama istikrarli bir kaç kisiyiz. Duran top tehlikesi'nin bize neler kazandigini, olmadiktan sonra anlar herkez.

sadece duran top konusuna odaklanılması da haksızlık

o kadar çok pas istasyonu oluyor o kadar çok dolaşıyor ki aslında oyunu rahatlatan birisi

tek eksiği akan oyunda gol

onu da geliştirmek zor değil

1-2 tane denk getirse akıp gidecek inanıyorum

duran toptaki etkinliği dışında alex ile hiçbir benzerliği yok

alex totalde 8-9 km koşmayan bir adamdı ve ceza sahası çevresinde dolaşır dururdu

sara iki kutu arasında hem de iki taç çizgisi arasında gidip gelen bir adam

alex bir iş bitirici idi ve 3. bölge oyuncusu idi

sara ise oyun olgunlaştırıcı bir adam daha çok 2. bölge oyuncusu

Bence oynadığı Karagümrük maçında yeterince övmedik Sara 'yı
*Beklenen Asist(xA) => 0.95
Topla Buluşma => 75
İsabetli Pas => 50/54 (%93)
Anahtar Pas => 9
İsabetli Orta => 7 (11)
İsabetli Uzun Pas => 4 (4)
Kazanılan İkili Mücadele => 4 (7)
Sofascore Rating => 8.7 (Maçın Oyuncusu)

Takım arkadaşları biraz şanslı olabilseydi 2 asistle maçı tamamlayacaktı belki o zaman çokca övülürdü. Gol / asist yapmadığı bir maçta bile şu katkıyı vermiş olması çok değerli

usta ayak

Sane ile ilk uyum sağlayan herif olacaktır ekibimizdeki

Icardi ağabeyden sonra elbette

Taktim kafaya bu saatte olabildigince norwich deki haline bidaha bakmaya calistim.Gozum bozulmadiysa net sekilde kalınlaşmış bizde sara

Iki haftadir penaltilar haric duran toptan golumuz yok. Bunun sorumlusu Gabriel Bey'dir. Utanc verici bir istatistik.

Geri
Üst Alt