#8 Gabriel Sara

EĞer bilmediğimiz bir sakatlığı yoksa aşırı kötü.

Derhal eski forma numarasına dönsün. 8 numarali formada bitik Selçuk un hayaleti mevcut kesin

Önünde 6 ay var.

Yanında İlkay gibi mevkisinin üstadı var.

Ya aklını başına alır, İngiltere'deki gibi disiplinli şekilde çalışmaya başlar, İlkay'ı mentoru belirler ve toparlar ya da sezon sonu gönderilir.

Yeteneğine güvendiğim ve insani yönünü sevdiğim için bunları yazdım. Ancak Messi bile olsan çalışmıyorsan bu takımda işin yok. Brezilya'ya geri döner takılırsın en fazla.

Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum

Bundan çok daha iyisini yapabilir

Ama umursamıyor maalesef

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kankam senin denge problemin mi var. Brezilyalı adamsın her first touchda sorun yaşama ya.

Bak zeki futbolu bilen adamsın belli, korner pozisyonunda çok iyi sakladın topu.

Ama son topu Sallai’ye vereceksin orda ayağına dolanmayacak, pas versen bomboş arkasında sarı kartlı adam var kaleye kadar gider.

Bence yazın satmalıydık az çok piyasası varken.

Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk

Sakatlandıktan sonra herifi tanıyamaz olduk. Her maç öncesi pompaya gidiyormuş gibi sanki.

Yaramadım, ah, denizleri
Yapamadım ama çok istеdim
Değiştiremedim sеni (wow, ya)
Artık beni yakar onun elleri
Şimdi uzaklarda mutluluğunu izlerim
Bi' daha sevemem seni, oh

Yanımda sen, yarın da sen, vah
Ne var ki bir kez, "Gül" desem sana
Ve sen de gülümsesen, sözünden dönmesen
Rüyamı bölmesen, hırsından ölmesen, ya

ayaklarındaki 3 ton betonu atsa rahatlayacak çok iyi bir pt ile çalışması lazım.

Aylardır eleştiriyorum bu arkadaşı artık sıkıldım da bu adamı eleştiriyoruz diye futboldan anlamadığımızı ( anladığım iddiam yok) iddia eden arkadaşlar şu an ne düşünüyor acaba hiç göremedim bu minvalde yazanları neredeler acaba yine neyi göremiyoruz acaba bu adamın kattığı

Selçuk inan vol 2 .
Liverpool maçında osimhen çıktığı anda ilerde top tutamaz olduk müthiş baski yedik seni aliyorlar ki az nefes alsın orta saha sen veteran gibi jokking atiyorsun sıfır sorumluluk.
Bize gelene ne oluyor anlamıyorum lemina da ilk geldiğinde at gibiydi simdi esamesi yok. fizik kondusyon ekibimiz ne yapiyor anlamiyorum sadece biz degil tr ligine gelen salıyor postu.

Ayakta duramıyor, uyuşuk. Skandal.

Çok fena kötü. iddaa ediyorum anadolu takımlarında oynamayaz.

Yetişemediği topu gördünüz mü, ayağını sokup alıp gidemediği , bizi atağa çıkartamadığı,

Icardi'ye kurban olun,

bu 50 milyon yuroluk kazık, Allah seni bildiği gibi yapsın,

Geri
Üst Alt