#8 Gabriel Sara

Bence karakter olarak çok iyi adam.Taktik disiplini falanda iyi..
Ama bu adama 20 milyon verrn kim varsa ua gönderceksin yada onlara transfer yaptırmayacaksın.
Ben bize gelmeden önce hiç fikir sahibi değildim.Videolarda izlediğim kadaroyla ağır oluşu top hakimiyetinin vasat olduğu çok belliydi.Daha detaylı analiz edecek adamlar yeterince sertlik olmadığını şut tekniğininde iyi olmadığını bilmeleri gerekiyordu.
Videolarda çok iyi şıutları var falan geçin abi.En kazma oyuncununda ne videolar çıkar aklımız şaşar.

Artık başımızdaki adamlar tramsferde basit hatalar yapmaktan doymadı.Her hangi bir aksiyonda yok.Aynı adamlar hala transfer yapıyor.

Ondan sonra böyle oyun çıkıyor ortaya.Birde teknik adamın oyun amlayışı,saha yayılımı gibi bitmez tükenmez hataları olunca çok normal yani bu durum.

İnanılmaz duran top kullanıyor, rotasyonda çok iş yapacak eğer biraz eski fiziğine dönerse.

Bir şey demek istemiyorum , yoruldum eski mesajlarımı bulmak istemiyorum şimdi de transfer dönemi abdülkerim bile oynayabilir yeterki Sara yerine biri alınsın hatta yedeğin yedeği olacağı biri alınsın diye kafayı sıyırmıştım.Hakan da gelmeliydi kesinlikle.İlk geldiğinde çok beğenmiştim de bu düşüş normal değil kafada futbolu bırakmış zaten.

Bizde 3-5 piyasası varken zarar etmeyelim satalım diyecek futbol aklı yok. Ne zaman bi yere 300 bin euro kiralama+şarta bağlı satın alma opsiyonu seviyesine gelir o zaman göndermeye çalışırız

Daha şu yaşta nasıl bu kadar salabilir harbiden inanılmaz bir şey. Yaşını bilmesek emeklilik sezonunu geçiren topçu zannedersin mesela.

Dünkü Beşiktaş maçı sonrası izlediğim görüntülü analizlerde çok ilginç birşey ortaya çıktı. Yediğimiz gol ve kırmızı kart pozisyonunlarında Lemina gerekli koşuları atamamış. Aslında Lemina kırmızı kart sonrası 6 dan defansa geçtiğinde maçın oyuncusu oldu. Ancak o pozisyon değişikliğine kadar hep açık vermiş. Hatta bunu Frankfurt'un hocası da ifade etmiş. Galatasaray 6 numara bölgesi kontrada mevkisini boş bırakıyor demiş.

Sinan Yılmaz bu konuyu çok güzel anlatmış. İkinci bölümde konuya giriyor. Bence de Sara 6 olarak orda bir denenmeli.

Bence en doğrusu devre arası adam akıllı bir 6 numara alıp yola devam etmek olması gerekiyor. Mesela Lemina Liverpool maçında efsane bir maç oynadı ama üst üste 3-5 maç bu seviyede oynayacağının garantisi yok, çok iyi oynasa bile sakatlık sıkıntısı yaşayabilecek bir oyuncu. Sara 'da kendini toparlarsa İlkay 'ın alternatifi olabilir anca bu takımda

Bence en doğrusu devre arası adam akıllı bir 6 numara alıp yola devam etmek olması gerekiyor. Mesela Lemina Liverpool maçında efsane bir maç oynadı ama üst üste 3-5 maç bu seviyede oynayacağının garantisi yok, çok iyi oynasa bile sakatlık sıkıntısı yaşayabilecek bir oyuncu. Sara 'da kendini toparlarsa İlkay 'ın alternatifi olabilir anca bu takımda
Sara'dan çabuk vazgeçtik. O olmayınca duran top tehlikemiz kalmadı.

hala satmak, oynatmamak gibi düşünceniz var. Ezbere yorumlardan klişe eleştirilerden yorulduk.

Bu adam oynamadığında toplu oyunu oynayamıyorsun, lemina olunca oyun kurulumunda çok yetersiz kalıyorsun. Çünkü bu adam oynadığında top senin ayağında ise her zaman görüş açına girip sana opsişyon oluyor. Top kendi ayağında ise çok hızlı bağlantıları okuyacak da öngörüsü var. Siz hala skot katkısındasınız? Modric gol asist kralı mı oluyodu her sene? Basit işleri çok doğru yapmak ile skor yapmak birbirinden epey farklı işler. Üstüne duran top tehdidin de olmayınca oyun tamamen kitleniyor. Daha mumla arayacağız.

Alacağın adamın her maç o seviyede oynayacağının garantisi nerden oluyor peki

Kim mesela her maç, son iki maçtaki Lemina seviyesinde oynayacak ve karakter koyacak oyuncu?

akan oyunda akamayan paslarıyla nasıl bir sinameki olduğunu kaç maç daha ispatlayacak acaba. Kupadaki başak maçında sakatlandıktan sonra dibe doğru gitmeye başlamıştı belki bu başak maçıyla kendine gelir diye umalım ne yapalım.

Bu adam ilk geldiğinde ceza sahasına koşu atıp gol kovalıyordu. Fizikliydi de. Ne oldu buna?

Fb maçındaki golü tam Norwich videolarındaki gibiydi.

Başakşehir kupa maçına kadar belirli bir seviyede işi götürüyordu sonrasında sadece duran toplardan katkı verebildi. Belli ki bireysel manada çalışmıyor. Toreira'nın performansı 4. yılına girerken stabil devam edebiliyorsa diğer performansı düşen oyuncularda sorunu ben ilk önce oyuncuda ararım.

Geri
Üst Alt