#8 Gabriel Sara

az top oynasaydın da bu çift forvet işi gibi saçmalıklara tenezzül etme fırsatı vermeseydin hocaya keşke!!

Eleman icardi 2 yav işte ilk geldiginde iyi oynarken sakatlandı. Sonra standart 1 sakatlıktan bile dönemedi artık ne derece çalışmamazligi unproffesionallığı varsa.

Eleman icardi 2 yav işte ilk geldiginde iyi oynarken sakatlandı. Sonra standart 1 sakatlıktan bile dönemedi artık ne derece çalışmamazligi unproffesionallığı varsa.
Bence alakası yok. Bu herif çapraz koparmadı yav, altı üstü 2 ay top oynamadı. O sakatlığın üzerinden 1 yıl geçti yani. Yeni gelen topçuların ilk geldiği zamanlarda iyi performans vermesi ilk kez görünen bir şey değil. Cica'nın bile Marsilya, BJK maçı filan vardı yani. Ne ölçüde topçu olduğu zaten zaman geçtikçe belli oluyor. Bu herif direkt yetersiz. Sanki sakatlanmasa içinden Vitinha filan çıkacakmış gibi ah vah etmenin manası yok. Çapı bu kadar. Norwich'te şöyle uzaktan vuruyordu, böyle kaçıyordu filan olayı da kolpa mesela. Dünyanın en dandik liglerinden biri. Ozan bile 10 gol 10 asist filan yapmıştı orada. Bizim lig birçok sebepten kalitesiz olabilir ama zorluk, mücadele ve sertlik yönünden Portekiz, Hollanda, Almanya filan hepsinden önde. Büyük takımda baskı altında oynamakla, çiftçi liginde köy takımında oynamak aynı şey değil. Emre Kılınç'ın kaç tane uzaktan golü vardı bize gelmeden önce. Bizde şut atmışlığı yoktur mesela.
Sara konusundaki kolpara son verelim ve topçu olmadığını kabul edelim. Hala konuda teknik-taktik konuşan görünce başıma ağrılar giriyor. Herif dünyanın ilk iki yönsüz topçusu filan. Öyle böyle dolandırılmadık.

umudumu yitirdim senden koçum. oynarsan da 6-8 yedeği olursun. teklif gelirse de 12-13 civarı hiç düşünülmeden satmalıyız. bizim alacağımız oyuncu profili artık çok net. bu takım icardiyi bile kaldıramaz artık.

Bence alakası yok. Bu herif çapraz koparmadı yav, altı üstü 2 ay top oynamadı. O sakatlığın üzerinden 1 yıl geçti yani. Yeni gelen topçuların ilk geldiği zamanlarda iyi performans vermesi ilk kez görünen bir şey değil. Cica'nın bile Marsilya, BJK maçı filan vardı yani. Ne ölçüde topçu olduğu zaten zaman geçtikçe belli oluyor. Bu herif direkt yetersiz. Sanki sakatlanmasa içinden Vitinha filan çıkacakmış gibi ah vah etmenin manası yok. Çapı bu kadar. Norwich'te şöyle uzaktan vuruyordu, böyle kaçıyordu filan olayı da kolpa mesela. Dünyanın en dandik liglerinden biri. Ozan bile 10 gol 10 asist filan yapmıştı orada. Bizim lig birçok sebepten kalitesiz olabilir ama zorluk, mücadele ve sertlik yönünden Portekiz, Hollanda, Almanya filan hepsinden önde. Büyük takımda baskı altında oynamakla, çiftçi liginde köy takımında oynamak aynı şey değil. Emre Kılınç'ın kaç tane uzaktan golü vardı bize gelmeden önce. Herifin bizde şut atmışlığı yoktur mesela.
Sara konusundaki kolpara son verelim ve bu herifin topçu olmadığını kabul edelim. Hala konuda teknik-taktik konuşan görünce başıma ağrılar giriyor. Herif dünyanın ilk iki yönsüz topçusu filan. Öyle böyle dolandırılmadık.
Sakatlıkla alakası vardır demedim zaten yav aksine herif ne kadar unprofessional ise oradan bile dönemedi diyorum zaten ne zaman görsek bir şey de tıkiyor ağzina.

Şu herifin takıma gram aidiyeti de sevgisi de yok tam dümenci, düşün 35 yaşında bir ilkay geliyor seni ilk haftadan kulübeye gönderiyor sen 70 den sonra oyuna alındığında bile suratın bir karış, ne formayı geri isteme hırsı var ne bir şey. Ulan aynı durumda başkası olsa şöyle bir zaman dilimi yakalasa şov yapar canını dişine takar. Ben bu arkadaşı acayip fred'e benzetiyorum ruh hali tavrı şutları oyun tarzı bunda sadece tip tip sırıtmalar yok o da olsa katil ederdi bizi.

Şu herifin takıma gram aidiyeti de sevgisi de yok tam dümenci, düşün 35 yaşında bir ilkay geliyor seni ilk haftadan kulübeye gönderiyor sen 70 den sonra oyuna alındığında bile suratın bir karış, ne formayı geri isteme hırsı var ne bir şey. Ulan aynı durumda başkası olsa şöyle bir zaman dilimi yakalasa şov yapar canını dişine takar. Ben bu arkadaşı acayip fred'e benzetiyorum ruh hali tavrı şutları oyun tarzı bunda sadece tip tip sırıtmalar yok o oda olsa katil eder bizi.
Ya reis bu canını dişine taksa ne olur. Çapı bu kadar, boşuna kendinizi sinirlendirmeyin. Kasmayan topçuyu anlarsın, bu öyle değil. Bu herifin zaten standardı bu.

Ya reis bu canını dişine taksa ne olur. Çapı bu kadar, boşuna kendinizi sinirlendirmeyin. Kasmayan topçuyu anlarsın, bu öyle değil. Bu herifin zaten standardı bu.

Ya bir dönem oynamamışlığı olsa vallahi haklısın dicem, ilk hali en azından mücadele falan ediyordu şimdi tamamen salmış az parada değil 20 milyon insana dokunuyor valla. Ama çok kısıtlı bir eleman ona katılıyorum inanılmaz düz bir oyuncu.

Norwich cityde oynayan sara ile alakası yok. Belli ki tembel biri. Umarım aldığımız fiyata defederiz. Duran top kullaniyormus. Çöp oğlu çöp.. futbolcumuz diye bu rezili daha fazla savunamayacagim. 25 milyonmus 10 milyon etmez.

Ilk geldiginde neyse simde de o. Temposuz, dribbling yapamayan bir orta saha oyuncusu. Guzel orta yapıyor, baska hiç bir numarası yok.

mourinho bize bir kıyak daha yapsa da jetsonumuza kavuşsak bunu gönderip

en azından komik editler fln çıkıyor

bardağa olumlu tarafından bakmağa ne dersiniz

Çalışmıyorsa kadro dışı bıraksınlar şunu.

Biraz ciddiyet ya

1 yıldır hiç bir faydası olmadığı gibi bugün golü de iptal ettirdi.

Geri
Üst Alt