- 28 Kasım 2008
- 16.087
- 4.889
- 2.448
Şu EA FC video'sunda kaslandım vs diyordu bilinçsizce mi kas kütlesi yaptı bilmiyorum da kağnı gibi hareket ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu şekil olabilirŞu EA FC video'sunda kaslandım vs diyordu bilinçsizce mi kas kütlesi yaptı bilmiyorum da kağnı gibi hareket ediyor.
Yahu reis şaşırılacak birşey yok.Brezilyalı olması falanda önemli değil.Her brezilyalı süper olmuyor.Tete sonrası Sara ile hakikatten bu kadar kötü Brezilyalı bulmak için bir tim kurup özel çalışmalar yapıyor olmak lazım. Maç başladı ve bitti ama Sara diye bir şey göremedik, korkunç bir şey şu olay.
Suyu kaynadı artık union sg ve derbide de varlık gösteremezse şutlanması kaçınılmaz olur
Şaka mı yaptın ciddi mi bilmiyorum ama gayet doğru tespit. İzlerken de oldukça gülünç.sağ ayağını salt yürümek için kullanan solaklar oluyo ya bu herifte o da yok sağ ayağı yokmuş da protez bekliyomuş gibi oynuyo herif
Şaka mı yaptın ciddi mi bilmiyorum ama gayet doğru tespit. İzlerken de oldukça gülünç.