#8 Gabriel Sara

Şu EA FC video'sunda kaslandım vs diyordu bilinçsizce mi kas kütlesi yaptı bilmiyorum da kağnı gibi hareket ediyor.

Tete sonrası Sara ile hakikatten bu kadar kötü Brezilyalı bulmak için bir tim kurup özel çalışmalar yapıyor olmak lazım. Maç başladı ve bitti ama Sara diye bir şey göremedik, korkunç bir şey şu olay.

Bitmiş, hiç bir olumlu hareketi yok. Artık kornerleri bile atamaz hale gelmiş. Zarar etmeden elden çıkarılıp adam akıllı orta saha alınmalıdır.

devre arası teklif varsa satılsın da yusuf, sara, kutucu derken kaç futbolcu alınabilir ara transferde. öyle böyle sezon sonuna kadar tutarlar. lemina seneye yedek olarak düşünülürse as iki oyuncu lazım orta sahaya. işin kötüsü oyuncu satışı yapamıyoruz. kutucu, sara, yusuf demir boşa giden paralar.

Gabriel Sara, Norwich formasıyla senede 20 gole katkı yapan yetenekli Brezilyalı futbolcudur. 2024 yılında ülkesinde çıkan 2.Favela savaşında ölmüştür. Yerine geçen Yossi Kohen kornerler dışında tehlike yaratamayan, her 2 ayağı da kötü amatör lig futbolcusudur. Sahi bu kadar gülecek ne vardı?
686b7efc4f48e04bf4d6cdc0.webp

Kücük takim topcusu. Bunu Gaziantepspor'a koy orda harikalar yaratir.
Ayni sey Ahmed Kutucu icin de gecerli.

Forumda Maestro isteyenler gördüm. Aman diyim, bence iki kere düsünün.

Suyu kaynadı artık union sg ve derbide de varlık gösteremezse şutlanması kaçınılmaz olur

'Çaba ve emeğe ihtiyacım yok. Benim üstün tekniğim parıldıyor' kafasında olduğunu ve Rusya bölgesinden başka bir talibi olmayacağını düşündüğüm teknik ama bir o kadar da çalışkanlıktan uzak bir arkadaş. Şu anda takımdan gösterilse yokluğu hissedilmeme durumu olan ve özellikle de yüksek maaş alan futbolcularla devre arası vedalaşırım.

Tete sonrası Sara ile hakikatten bu kadar kötü Brezilyalı bulmak için bir tim kurup özel çalışmalar yapıyor olmak lazım. Maç başladı ve bitti ama Sara diye bir şey göremedik, korkunç bir şey şu olay.
Yahu reis şaşırılacak birşey yok.Brezilyalı olması falanda önemli değil.Her brezilyalı süper olmuyor.
Adamın özellikleri belli yahu.İlk alındığındada belliydi şimdide belli.
Bu adama 20 milyon vermek çok büyük iş bilmezlikdir.
tramsferde tabiki yüzde yüz başarı olmaz.Ama bizde sürekli ve çok fazla basit transfer yanlışları yapılıyor.Olmayacak işler oluyor.Yahu kimseninde umrunda değil.En büyük sorun bu ama kimse bundan bahsetmiyor.

Başımızda çok sıkıntılı adamlar var.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetim kuruluyor.Üç kuruş para veriyor diye simitçi denen adam reklamın kralını yapıyor.İşi bilen adamları getirmiyorlar.

Bunu gördükçe gözümün önüne son yıllarındaki Selçuk geliyor.

Herif dipsiz kuyu gibi düştükçe düşüyor.

Geri
Üst Alt