#8 Gabriel Sara

Scout tayfa çok sever böyle transferleri
Yorumlar efsane arkadaş..
Üç tane pas istedi ve normal pas attı diye adamı övüyorlar.İlk yarı oynasaydı daha beter olurduk.
Yok arkadaş adamda hiçbir yetenek yok.
Kağnı gibi ağır ama teknik olur oda yok.Sertlik yok.Şut yok.Çalım yok.top hakimiyeti yok.Futbol zekası yok.
Ayağının içiyle estetik pas atıyor diye teknik olunmuyor.

Yorumlar efsane arkadaş..
Üç tane pas istedi ve normal pas attı diye adamı övüyorlar.İlk yarı oynasaydı daha beter olurduk.
Yok arkadaş adamda hiçbir yetenek yok.
Kağnı gibi ağır ama teknik olur oda yok.Sertlik yok.Şut yok.Çalım yok.top hakimiyeti yok.Futbol zekası yok.
Ayağının içiyle estetik pas atıyor diye teknik olunmuyor.
Biraz top oynuyor övüyorlar. Bu adama 20 milyon verildi, guenduzi gibi maça ağırlık koymasını bekler insan

Torreira çıkana kadar gayet iyiydi. Torreira çıkınca zaten bitik yunus ve yanında İlkay’la ne yapabilirdi ki.

Bunun ortalara ne oldu yaw. Belki 15 defa önde bekleyen rakip oyuncuyu geçemedi.

Biraz top oynuyor övüyorlar. Bu adama 20 milyon verildi, guenduzi gibi maça ağırlık koymasını bekler insan
Yahu resi herşey apaçık ortada.Ben sara düşmanı değilim.Karakter olarak adamın dibi. Ama Neyi görüyorsam onu söylüyorum.
Hadi taraftarı geçtim bu ülkde scoutluk yapmış adamlar sarayı övmek için türlü türlü bahanelere giriyor.Rezillik yahu.Türkiyede futbolun falan gelişmemesi çok normal.

adil olmadığınız nerden belli biliyor musunuz

geçen sene oynadığımız kadıköydeki 2 maça bakın ağırlığı kim koymuş
Hep 2 maç 3 maç diyorsunuz işte. 20 milyon verip ilk 11 e aldığım adam torreira gibi çoğu maça ağırlık koymalı, 2-3 maça değil

Yahu resi herşey apaçık ortada.Ben sara düşmanı değilim.Karakter olarak adamın dibi. Ama Neyi görüyorsam onu söylüyorum.
Hadi taraftarı geçtim bu ülkde scoutluk yapmış adamlar sarayı övmek için türlü türlü bahanelere giriyor.Rezillik yahu.Türkiyede futbolun falan gelişmemesi çok normal.
Fazla Fm oynamanın etkileri

Bu adamı sevenler çok garip ya koskoca 2 senede toplasan 3 tane iyi maçı yoktur hadi yunus barış yine adamlar arada bir batırıyorlar ama koca bir sezon iyi karneleri var aynı şekilde lemina ve torreira'da öyle bu adamda hiç bir şey yok ne cv var ne bir şey nasıl kendini sevdiriyor ne yapıyor anlamıyorum galatasaray taraftarı gibi kimseye acıması olmayan bir kitlenin nasıl sevgisini kazandı arkadaş. Belhanda şu herifin oynadığı topun 500 600 gömlek üstünü oynadı bir bu kadarda katkı verdi o bir türlü yaranamadı kimseye şu sara yaranıyor bunun altında nasıl bir psikoloji yatıyor çok merak ediyorum. Ya hakan geleceğine sara kalsın yorumları falan okudum burada yarabbim bu nasıl bir iş.

Her seferinde aynısını yaşıyor çocuk. Anlamsız bir biçimde bir anda kesiliyor.

Bomboş futbolcu eskiden duran toplari fena değildi o da yok artık zaman kaybi bir şahsiyet

Bu adam da ne yapacağını şaşırdı çok iyi oynadığı maçtan sonra bile yedek kalıyor. Orta üçlü sürekli değişiyor ve kıstas form durumları gibi gözükmüyor.

Bugün iyiydi fakat güvenilip sezona çıkılacak adam değil bence, iyi teklif varsa yollanabilir. Yönetim daha iyisini alamayacağına göre kaladabilir.

8 oynamak için çok hantal, 6 oynamak içinse yeterince defansif bilgisi ve becerisi yok arafta kalmış bir adam, daha düşük seviyeli bir takımda rahat rahat her iki pozisyonu da oynayabilir ama bizim takımda hep eksik gözükecek

Geri
Üst Alt