Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yarım maç ile mi adamı değerlendiriyoruzlemina torreira toplamından daha iyi oynadı ama adama takıksınız
Yorumlar efsane arkadaş..Scout tayfa çok sever böyle transferleri
Biraz top oynuyor övüyorlar. Bu adama 20 milyon verildi, guenduzi gibi maça ağırlık koymasını bekler insanYorumlar efsane arkadaş..
Üç tane pas istedi ve normal pas attı diye adamı övüyorlar.İlk yarı oynasaydı daha beter olurduk.
Yok arkadaş adamda hiçbir yetenek yok.
Kağnı gibi ağır ama teknik olur oda yok.Sertlik yok.Şut yok.Çalım yok.top hakimiyeti yok.Futbol zekası yok.
Ayağının içiyle estetik pas atıyor diye teknik olunmuyor.
Biraz top oynuyor övüyorlar. Bu adama 20 milyon verildi, guenduzi gibi maça ağırlık koymasını bekler insan
Yahu resi herşey apaçık ortada.Ben sara düşmanı değilim.Karakter olarak adamın dibi. Ama Neyi görüyorsam onu söylüyorum.Biraz top oynuyor övüyorlar. Bu adama 20 milyon verildi, guenduzi gibi maça ağırlık koymasını bekler insan
Hep 2 maç 3 maç diyorsunuz işte. 20 milyon verip ilk 11 e aldığım adam torreira gibi çoğu maça ağırlık koymalı, 2-3 maça değiladil olmadığınız nerden belli biliyor musunuz
geçen sene oynadığımız kadıköydeki 2 maça bakın ağırlığı kim koymuş
Fazla Fm oynamanın etkileriYahu resi herşey apaçık ortada.Ben sara düşmanı değilim.Karakter olarak adamın dibi. Ama Neyi görüyorsam onu söylüyorum.
Hadi taraftarı geçtim bu ülkde scoutluk yapmış adamlar sarayı övmek için türlü türlü bahanelere giriyor.Rezillik yahu.Türkiyede futbolun falan gelişmemesi çok normal.
Hep 2 maç 3 maç diyorsunuz işte. 20 milyon verip ilk 11 e aldığım adam torreira gibi çoğu maça ağırlık koymalı, 2-3 maça değil
Ben guenduzi'yi sadece bu maçta izlemedim, üst seviyede sürekli oynamış adam. Sara championship'te oynamış bu adam premier lig , serie ayav o zaman guendiziyi niye bu maçta kıyaslıyorsun
ha bu arada guendizi saradan üst düzey topçu bence de