#8 Gabriel Sara

bence de iyiydi ve bi süredir iyi

zaten set bilen bir takım olsak bizde bir üst seviyeye çıkabilirdi

güzel 1 teklif olmadığı sürece gitmesi taraftarı değilim. güzelden kastım da minimum 30-35m

Profesyonel bir futbolcu nasıl bu kadar ağır olabilir anlamıyorum abi. Sol korner direginin oradaki karambolleri hatırlayın. Herif kendi durttugu topa yetisemiyor rakip giriyor arkadan yetişip.

Şutu guvenilir değil
Fiziği zaten çok sıkıntı

Duran toplari iyi ve rakip sahadayken iyi top yapabiliyor başka hiçbir özelliği yok gsde kalması için

Profesyonel bir futbolcu nasıl bu kadar ağır olabilir anlamıyorum abi. Sol korner direginin oradaki karambolleri hatırlayın. Herif kendi durttugu topa yetisemiyor rakip giriyor arkadan yetişip.

Şutu guvenilir değil
Fiziği zaten çok sıkıntı

Duran toplari iyi ve rakip sahadayken iyi top yapabiliyor başka hiçbir özelliği yok gsde kalması için
Ulan ben sallayınca kafa açıyordun

lk geldiği zamanları hatırlayın; adam 70 metre geriye sprint atıyordu. Şu an bunu yapamıyor. Ya saldı ya da iyi çalışmıyorlar. Bence ikisi de.
Duran toplarda zaten ön direğe açıyor; belli ki topu daha fazla kaldıramıyor.
Brezilyalının en vasıfsızına 20 milyon euro verdik. O paraya Daum, Fener’e iki tane Alex bulurdu.

Üstat sen o gün görmüşsün ben kabullenmek istemedim herhalde. Bir de zaman gosterdi ki bu adam iyi bir prof da değil. İngiltere'den geldiğinde daha güçlüydü. Salmış takılıyor
Geldiği haline göre fiziği net geriledi, çalışsa üst seviyelere çıkabilirdi, en büyük problem o.

Hepsimi geçtim ya, topun başına gelip ortayı Barajdan aşıramayan duran topçuyu döve döve yollayacaksın.

Rezil herif, en iyi yaptığı şeyi bile yapamıyor artık sabotaj gibi bir şey.

Rezil.

Dün bu girdikten sonra 2.yarı topa sahip olmayı becerebildik en azından, ne diye bu denli eleştirildi onu anlamadım. Yeterli olmadığı bariz de, dün Yunus yerine bununla başlansaydı durum farklı olabilirdi. TS maçının da en iyilerinden biriydi çünkü.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Girdiğinde topa hakim olduk sözü ne kadar doğru olur bilemiyorum zaten 2-0 ile başladı ikinci devre ve haliyle defansı daha çok düşünen bir rakip oldu karşıda

Oyun üstünlüğü ile topa sahip olmayı karıştırıyorsunuz

Girdiğinde topa hakim olduk sözü ne kadar doğru olur bilemiyorum zaten 2-0 ile başladı ikinci devre ve haliyle defansı daha çok düşünen bir rakip oldu karşıda

Oyun üstünlüğü ile topa sahip olmayı karıştırıyorsunuz
Bence ilk yarıda da skordan bağımsız fb aynı oyunu oynadı, aradaki fark 2 saniye topu ayağında tutamayan bir ekip vardı ve fb'liler her baskıda topu kazandılar. Bu da onları çok üstün gösterdi. 2.yarıda Sara'nın girişi ile baskıyı kırmayı başardık ama iş işten geçmişti zaten. Aynı kadro ile devam etsek 2-0'dan sonra da fb dominasyonu devam ederdi muhtemelen.

Bence ilk yarıda da skordan bağımsız fb aynı oyunu oynadı, aradaki fark 2 saniye topu ayağında tutamayan bir ekip vardı ve fb'liler her baskıda topu kazandılar. Bu da onları çok üstün gösterdi. 2.yarıda Sara'nın girişi ile baskıyı kırmayı başardık ama iş işten geçmişti zaten. Aynı kadro ile devam etsek 2-0'dan sonra da fb dominasyonu devam ederdi muhtemelen.

İşte baskıyı Sara ile kırdık konusunda katılamıyorum çünkü 2-0 olmuştu bile. 1 fark ile oyun sürebilseydi Sara için daha sağlıklı yorum yapardık. Belki o da ilk yarı oynasa ismail-Genduzi karşısında baskıda top kayıpları yapacaktı, o da hantal.

Bir de 2-0 sonrası oyunu domine eden bir taraf olmadı ama gole yakın taraf yine fb idi.

Takımda hoca olsa fark yaratacak oyuncu sara ses çıkarmıyor diye yedekte bekletebiliyor hocamız
Dün fenere orta sahayı verdik begenilmeyen genduzı fark yarattı

2019 da feghouli ve onyekuruya inandığım gibi inanıyorum

Takımın en formda ortasahasina inanmayıp ne yapayım zaten

Çok ağır ve kötü topçu. Gs tarihinin en büyük kazıklarından ve en kötü orta sahalarından biri

Dompfluk konusunda benle yarışamaz ama iyi yiyor

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt